ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Α...ΡΕ ΒΡΥΖΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ......ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.....

08.06.2011

«Μαλλιά κουβάρια» για τον Βρύζα!

Χαμός στο ΔΣ του Παναθηναϊκού! «Επίθεση» σε Γόντικα για Βρύζα: «Σερνόμαστε από αυτόν;» και καυγάς Δομάζου - Μήτσου! «Υπάλληλε» - «Θα σου κάνω μήνυση».

«Μαλλιά κουβάρια» για τον Βρύζα!
Το «ναυάγιο» στην υπόθεση του… κλεισμένου Ζήση Βρύζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο ΔΣ του Παναθηναϊκού που διήρκησε περίπου μία ώρα.

Ο Δημήτρης Γόντικας τα… άκουσε για τα καλά από τα μέλη του Συμβουλίου και κυρίως από τους Δομάζο, Αντωνιάδη και Θ. Γιαννακόπουλο.

Οι δύο πρώτοι εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους τόσο για την επιλογή του Βρύζα όσο και για τον τρόπο που κινήθηκαν επικοινωνιακά οι «πράσινοι» σε αυτή την υπόθεση ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται να είμαστε παρόντες και να μην μας ρωτάτε τίποτα σχετικά με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Με την εμπειρία που έχουμε.. Ποιος είναι ο Βρύζας, δηλαδή; Είναι δυνατόν ολόκληρος Παναθηναϊκός να φαίνεται ότι σέρνεται πίσω από τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Να βγαίνει προς τα έξω ότι μας έστησε ο Βρύζας»;

«Θα σου κάνω μήνυση»

Στο σημείο αυτό ο Δομάζος, εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε: «Έχουμε παίξει μπάλα για τον Παναθηναϊκό. Ποιος τον πρότεινε τον Βρύζα; Να στείλω και εγώ ένα γράμμα…». Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Αργύρη Μήτσου, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Μίμη εμείς δεν παίξαμε μπάλα, αλλά είμαστε και μοχθούμε για τον Παναθηναϊκό 25 χρόνια τώρα».

Η απάντηση, του έξαλλου πλέον Δομάζου, ήταν άμεση: «Υπάλληλος ήσουν εσύ!». Στο σημείο αυτό… χάθηκε η μπάλα, ο Μήτσου μαινόμενος φώναζε «θα σου κάνω μήνυση» και τα… γαλλικά και από τους δύο έπεφταν βροχή. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε σε διακοπή του συμβουλίου.

«1000 φορές καλύτερα που είπε όχι»

Τον εκνευρισμό του για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε εκφράσει νωρίτερα πάντως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πάντως δεν ήθελε τον Βρύζα στον Παναθηναϊκό: «Καλύτερα που χάθηκε. 1000 φορές ευτυχώς που χάθηκε. Πρέπει να βρούμε καλύτερο και μάλιστα το συντομότερο. Εγώ θέλω να είναι ένα παιδί από την ομάδα. Και να μην είναι κανένας που έχει δουλέψει πρόσφατα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων και απευθυνόμενος στον Γόντικα είπε: «πως τον λέγαμε κλεισμένο αφού δεν είχε υπογράψει»;
Η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα ήταν πως «Εμείς συζητούσαμε μαζί του αλλά τα υπόλοιπα τα έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά τα περί συμφωνίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου