ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Πόρτα» σε Ολυμπιακό Β. και Καβάλα!

«Πόρτα» σε Ολυμπιακό Β. και Καβάλα!

15/9/2011
«Πόρτα» σε Ολυμπιακό Β. και Καβάλα!
Οριστικά στην Δ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε τα αιτήματα επανεξέτασης των φακέλων των δύο ομάδων και δεν μπήκε καθόλου στην ουσία των αλλαγών που έγιναν στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

Παράλληλα όμως, δεν χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας και στις υπόλοιπες ομάδες της Football League λόγω της προσωρινής διαταγής που υπάρχει και η οποία δεν επιτρέπει –επί του παρόντος- την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Αύριο το πρωί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ η οποία εάν γίνει δεκτή, την προσεχή Τρίτη που συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπορεί πλέον να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες της Football League, άρα και στον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας.

Αν απορριφθεί τότε η αγωνία όσον αφορά την αντικατάσταση των δύο ομάδων θα παραταθεί και θα αυξηθούν οι πιθανότητες το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 14 ομάδες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχασαν οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής στα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου