ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχιζουν τα ματς.....

Αρχιζουν τα ματς.....



17/9/2011
 
Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο σημαντικότερο, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι πράσινοι προέρχονται από δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και σήμερα επιθυμούν άλλη μια νίκη η οποία θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της ομάδας, την ίδια στιγμή που στα διοικητικά γίνονται… τα πάντα για να την ρίχνουν.

Απέναντι στους πράσινους θα βρεθεί ο Ατρόμητος ο οποίος στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν τα έχει πάει και άσχημα… Στην πρώτη αγωνιστική έχει έρθει ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και την επόμενη οι Περιστεριώτες πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος η Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Από την άλλη πλευρά οι Κερκυραίοι παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην πρώτη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους και στην συνέχεια πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην Τρίπολη μετά «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα.


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 17/09
Κέρκυρα – Παναιτωλικός (17.15)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19.30)

Κυριακή, 18/09
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (16.00)
ΑΕΚ – Εργοτέλης (18.15)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (18.15)
Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη (20.30)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου