ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3 (video)

Super League: Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3 (video)


 17/9/2011

Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναιτωλικός με 3-2 απέναντι στην Κέρκυρα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Super League.
Οι Φαίακες προηγήθηκαν με τον Metin στο 24΄, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι νεοφώτιστοι πέτυχαν τρία τέρματα με τους Θεοδωρίδη, Camara και Χαριστέα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπάρκογλου στο 90΄.
kerkyra panaitolikos 2 3 videoΚαλύτερα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου είχε την πρώτη ευκαιρία για να σκοράρει όταν στο 22΄ ο Θεοδωρίδης αστόχησε από καλή θέση. Οι Φαίακες δύο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Metin ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» ,μετά την ασταθή απόκρουση του Gennamo στο σουτ του Μπάρκογλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31΄ ο Τούρκος υποχρέωσε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ, στην τελευταία άξια λόγου φάση του πρώτου ημιχρόνου.
Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Παναιτωλικός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 50΄ με σουτ του Θεοδωρίδη μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο Camara απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Στο 72΄ ο Metin έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε σωστά καθώς είχε προηγηθεί χέρι. H Κέρκυρα πίεζε για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα, αλλά στο 80΄ σε μία αντεπίθεση ο Camara έκανε το 1-2 και στο 85΄ ο Άγγελος Χαριστέας το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μπάρκογλου στο 90΄.
Σκόρερ: 24΄ Metin, 90΄ Μπάρκογλου / 50΄ Θεοδωρίδης, 80΄ Camara, 85΄ Χαριστέας
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Κοντοδήμος, Wentzel, Majstorovic, Gustavo, Γραμμόζης (56΄ Hable), Lovin (57΄ Λαμπρόπουλος), Καλαντζής, Metin, Μπάρκογλου, Ιωάννου (73΄Αγρίτης)
Παναιτωλικός: Gennamo, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης, Edjeguele (35΄ Μουμίν), Addy, Κούσας, Σιόντης, Rocha, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Seye (46΄ Camara)
Tα γκολ και τα highlights από το Κέρκυρα – Παναιτωλικός 2-3



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου