ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και στρέφουν την απόλυτη προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Το μυαλό μόνο στο ματς της Κυριακής (18/9) κόντρα στην Ξάνθη στο Φάληρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το χρέος της και στήριξε την ομάδα παρά την ήττα από την Μαρσέιγ. Διάθεση τόσο της διοίκησης, όσο και του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι οι ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση κόντρα στους Γάλλους και να στρέψουν την απόλυτη προσοχή τους στο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή (18/9) το βράδυ (20:30) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Ξάνθη στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη για τους ερυθρόλευκους, ώστε να ξεκινήσουν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Superleague, η οποία ναι μεν μετράει ήδη δύο αγωνιστικές, αλλά στην ουσία οι Πειραιώτες θα "ντεμπουτάρουν" τώρα (στην 3η), καθώς στις προηγούμενες είχαν κληρωθεί να αντιμετωπίσουν τις ομάδες "Α" και "Β". Επικράτηση με καλή εμφάνιση, θα είναι το καλύτερο "φάρμακο".


Την Τετάρτη (14/9) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν ρεπό ύστερα από το παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ και την Πέμπτη (15/9) οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει Ξάνθης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα προσπαθήσει να τονώσει το ηθικό των παικτών του, θα τους τους επισημάνει πως θα πρέπει να βγάλουν το μυαλό τους το ματς με την Μαρσέιγ, έχοντας ως στόχο άπαντες στην ομάδα του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ενόψει του αγώνα της Κυριακής (18/9) για την Superleague.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στην ενδεκάδα του, όσον αφορά για το παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη, με τους Μάρκο Πάντελιτς και Γιάννη Φετφατζίδη να είναι φαβορί ώστε να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του Ισπανού τεχνικού. Στον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως σαφώς και είναι στόχος φέτος η ομάδα να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στην Ευρώπη, είτε με το να πάρει την πρόκριση στους "16", είτε το να βγει στο "Europa League", αλλά επισημαίνουν πως πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων παραμένει η κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ. Παράλληλα, από την διοίκηση αναμένουν από τον κόσμο να δώσει ξανά βροντερό "παρών" στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να στηρίξει την ομάδα.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου