ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά

«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά

17/9/2011
«Φως» στα στημένα από Κύπρο… μεριά
Σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα, προκύπτουν από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στην Κύπρο. Αυτά αφορούν 92 άτομα ενώ ήδη έχει μεταβεί στην Ελλάδα κλιμάκιο ανακριτών για να ενημερώσει σχετικά τις αρχές. Διαβάστε πώς μπορεί αυτή η εξέλιξη να «δέσει» τις κατηγορίες στην υπόθεση Koriopolis.
Όπως επιβεβαιώνεται στα κυπριακά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, τα συγκεκριμένα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια μετά από σχετικές έρευνες σε λογαριασμούς 92 ατόμων η οποία «άνοιξαν» με διάταγμα δικαστηρίου.

Μάλιστα, έχει ήδη μεταβεί στην Αθήνα κλιμάκιο ανακριτών προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις τις ελληνικές αρχές. Το σημαντικό για την υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα ήταν ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν μπορούσε να απαγγελθεί κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Το πρόβλημα με… λίγα λόγια, ήταν ότι είχε δημιουργηθεί ένα κενό καθώς δεν είχε εντοπιστεί η ροή χρημάτων. Τα στοιχεία λοιπόν από το άνοιγμα των λογαριασμών στην Κύπρο, ουσιαστικά «δένει» τις κατηγορίες καθώς για πρώτη φορά εντοπίζεται το… χρήμα από παράνομο στοιχηματισμό.

Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν ανακρίσεις σχετικά με το θέμα ακόμα και στην Κύπρο.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου