ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Κλείνει» ο Μόνχε

«Κλείνει» ο Μόνχε

16/9/2011
«Κλείνει» ο Μόνχε
Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, το οποίο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και την Καβάλας περιμένουν στον Ολυμπιακό, για να κάνουν την κίνησή του για τον Βιθέντε Μόνχε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, αν παραταθεί η μεταγραφική περίοδος, είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα τους στους «ερυθρόλευκους» και να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Άλμπερτ Ριέρα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να πάρουν έναν παίκτη ως αντι-Ριέρα, με τα ονόματα των Νιχάτ και Ασαμόα να «παίζουν» μέχρι και την δωδέκατη ώρα, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία. Ο Μόνχε ήταν μέσα στη λίστα των Πειραιωτών για τη συγκεκριμένη θέση, όμως δεν είχε κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει, οπότε ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί ήταν πλέον να υποβιβασθεί τελεσίδικα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι Θεσσαλοί βρίσκονται και με τη «βούλα» στη Δ’ Εθνική, οπότε ο 30χρονος χαφ αποδεσμεύεται από το επαγγελματικό συμβόλαιό του κι αν η ΕΠΟ αποφασίσει να δώσει επιπλέον χρόνο μεταγραφών, μόνο για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για να βρουν ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στου Ρέντη. Το κασέ του Μόνχε φτάνει το πολύ μέχρι τις 300.000 ευρώ και αν όλα πάνε όπως υπολογίζονται από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, το deal αναμένεται να κλείσει εντός των προσεχών ημερών.

Και Ζαραδούκας

Εκτός από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα. Ο Έλληνας μπακ προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι, ενώ και οι εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδος, όπου κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος και αγωνίστηκε στα προκριματικά του Euro 2012, ήταν εξαιρετικές. Για τον 26χρονο μπακ δεν έχει εκφραστεί επισήμως ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ενδιαφέρει κάθε περίπτωση Έλληνα παίκτη, ιδίως σε αυτή την ηλικία και με κασέ που δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Πρόσω ολοταχώς για Ξάνθη

Την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα της Σούπερ Λίγκας για φέτος κόντρα στην SKODA Ξάνθη στρέφουν άπαντες στον Ολυμπιακό. Μπορεί η ήττα από τη Μαρσέιγ, στο πρώτο επίσημο ματς για την τρέχουσα σεζόν να έφερε κατήφεια, «ψαλιδίζοντας» τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στο Champions League, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια άλλη υπόθεση και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μείνουν πίσω στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, είναι μια καλή ευκαιρία για ψυχολογική ανάταση, αλλά και για να «ζεσταθεί» και πάλι λίγο ο κόσμος της ομάδας, μετά την «παγωμάρα» της Τρίτης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα προχωρήσει λογικά σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αν και δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες του Γιάννη Φετφατζίδη. Ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνουν και πάλι δοκιμές προσώπων στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εκτός κι αν ξεκινήσει ο Ραφίκ Τζεμπούρ και παίξει ο Μιραλάς εκεί.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου