ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ


Ζούρος: «Είμαι περήφανος για την Εθνική»


France Greece EuroBasket ZourosΠερήφανος για την Εθνική δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την Γαλλία (64-56) και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του EuroBasket 2011.
Χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής είπε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Ήρθαμε εδώ με πολλά προβλήματα, αλλά έχουμε προσπαθήσει πολύ. Ήμασταν κοντά στην πρόκριση, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια σοβαρά λάθη στην άμυνα σε κρίσιμες στιγμές. Συγχαρητήρια στη Γαλλία. Εμείς σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι με τη Σερβία ή τη Ρωσία που είναι πολύ σημαντικό για μας για να πετύχουμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι».

Βασιλειάδης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας»

Ο Κώστας Βασιλειάδης με δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Εθνικής από την Γαλλία (64-56) και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του EuroBasket 2011.
France Greece EuroBasket vasileiadisΣυγκεκριμένα ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είπε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Ο Μπατούμ ήταν παίκτης μου στην άμυνα και δεν τον ακολούθησα στο καθοριστικό τρίποντο που πέτυχε, ενώ παρότι με εμπιστεύτηκε στο τέλος ο προπονητής, ήμουν άστοχος.
Για 33 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, αγγίξαμε την πρόκριση, αλλά λίγο η απειρία, λίγο τα δικά μου λάθη και ήρθε η ήττα», πρόσθεσε, ενώ κατέληξε: «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν έχουμε ούτε 24 ώρες για να ανασυγκροτηθούμε εν όψει του ματς της Παρασκευής. Είμαστε ακόμη εντός στόχου. Θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στην εξάδα και να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά».

Ζήσης: «Χάσαμε από την επίθεση

Ο Νίκος Ζήσης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής από την Γαλλία (64-56) και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του EuroBasket 2011, στάθηκε στην κακή μέρα και στην αστοχία των διεθνών στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
France Greece EuroBasket ZisisΣυγκεκριμένα ο Ζήσης είπε: «Σήμερα δυστυχώς χάσαμε από την επίθεση. Πιστεύω πως κάναμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής αυτές τις δύο με τρεις μέρες που προετοιμαζόμασταν. Δηλαδή, να μην αφήσουμε τη Γαλλία να τρέξει και να έχει δεύτερες ευκαιρίες από τα επιθετικά ριμπάουντ. Δυστυχώς χάσαμε από την επίθεσή μας, καθώς ήμασταν άστοχοι σε πολλά εύκολα σουτ που είχαμε. Η Γαλλία προς το τέλος έδειξε την ποιότητά της, βάζοντας μεγάλα σουτ, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν μαζέψανε τη διαφορά. Σήμερα δεν είχαμε το κάτι παραπάνω. Είναι κρίμα γιατί πετύχαμε τη Γαλλία σε κακή βραδιά, καθώς είχε το άγχος του φαβορί. Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για τον αυριανό αγώνα», είπε αρχικά ο Νίκος Ζήσης και πρόσθεσε: «Πολλές φορές όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά πιστεύω πως η στρατηγική μας σήμερα ήταν σωστή. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ και δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για τη νίκη. Εμείς ξέραμε πως σήμερα θα ήταν ντέρμπι, αλλά η Γαλλία έδειξε το κάτι παραπάνω».
Για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής: «Πάνω κάτω οι δύο ομάδες είναι ίδιες και είναι κοντά στα δικά μας χαρακτηριστικά. Αύριο θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα κλειστό παιχνίδι ως το τέλος, ώστε να αδειάσουμε ψυχολογικά τον αντίπαλο. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, όπως σήμερα, αλλά μας έλειπε το σουτ».


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου