ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

MotoGP σε... ρυθμούς Aragon!

MotoGP σε... ρυθμούς Aragon!

 17/9/2011
Τα MotoGP πηγαίνουν στην Αραγονία της Ισπανίας και  σας παρουσιάζουμε την πίστα του Aragon
  Ενα Grand Prix του MotoGP που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πίστα Aragon Motorland της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο.
Ο Κέισι Στόνερ μπορεί να είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην Αραγονία μετά και τη νίκη του Χόρχε Λορένθο στο Μισάνο.
Η τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μοτοσυκλετών πλησιάσει και η ολοκαίνουργια πίστα της Αραγονίας που βρίσκεται στο Αλκανιθ ίσως κρίνει και τον πρωταθλητή.
Παρουσίαση Aragon:


Δείτε τι έγινε πέρυσι:


Ο φετινός πρωταθλητής μπορεί να ξεκαθαρίσει στο συγκεκριμένο Grand Prix καθώς στο Μισάνο η νίκη του Λορένθο σε συνδυασμό με την 3η θέση του Στόνερ άφησε τη μάχη ακόμα ανοικτή, με τον Λορένθο να αγωνίζεται... εντός έδρας.
Στην φετινή αντίστοιχη μάχη ο Λορένθο δεν είχε καταφέρει να πάρει μία θέση στο βάθρο καθώς τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά η νίκη στον προηγούμενο αγώνα είναι δεδομένο πως τον έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Αντίθετα ο Κέισι Στόνερ πέρυσι έχει τερματίσει στην πρώτη θέση με την Ducati και φέτος με την Repsol Honda αναμένεται να είναι και πάλι το φαβορί.


Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε HD, όλες τις κατακτήριες δοκιμές αλλά και τους αγώνες όλων των κατηγορίων.
Το Σάββατο οι μεταδόσεις των δοκιμών αρχίζουν από τις 13:50, ενώ την Κυριακή από τις 11:50 αρχίζουν οι αγώνες με την μεγάλη αναμέτρηση των MotoGP να αρχίζει στις 14:50.

www.woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου