ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Και νέα κατηγορία!

Και νέα κατηγορία!

17/9/2011
Και νέα κατηγορία! 
Ακόμη βαρύτερο έγινε το κατηγορητήριο κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Ο 9ος Τακτικός Ανακριτής εισήγαγε και αύτη του «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» με αποτέλεσμα η πλευρά του κατηγορούμενου να ζητήσει και να πάρει νέα προθεσμία για να απολογηθεί…



Στον Ανακριτή ο Ψωμιάδης
Ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή βρέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης περίπου στις 10.15. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας θα απολογηθεί και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό εάν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Εισερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο Μάκης Ψωμιάδης αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους… «Αργότερα, παιδιά. Αργότερα», τους είπε.

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη προχθές το απόγευμα σε σπίτι που είχε ενοικιάσει στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Ψωμιάδης θα αρνηθεί τις κατηγορίες αυτές. Θα εμφανιστεί μετανιωμένος γιατί δεν παραδόθηκε στις Αρχές, νωρίτερα και πως η σύλληψή του, συνέπεσε με τις προθέσεις του για να εμφανιστεί από μόνος του σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Θα υποστηρίξει ότι βρέθηκε στο σπίτι αυτό στην Ανάβυσσο όχι για να κρυφθεί αλλά για να μπορέσει να ετοιμάσει την υπεράσπισή του και την απολογία του.

Θα αρνηθεί ότι έχει σχέση με τους «στημένους αγώνες» και θα υποστηρίξει ότι απλώς οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί από τους «κοριούς» είναι κουβέντες «καφενειακού επιπέδού».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου