ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Κοντά στους παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την λήξη του αγώνα με τη Μέταλιστ, προκειμένου να τους εμψυχώσει και να τους ζητήσει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με την Μέταλιστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας προκειμένου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


ΟΙ ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα - σοκ από τους Ουκρανούς και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο υπάρχουν σε εξέλιξη οι εντός συνόρων υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε λοιπόν στα αποδυτήρια της ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

"Κάνατε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Στην επανάληψη μας τιμώρησε η μπάλα. Όμως δεν τα παρατάμε. Θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια σας. Πάμε γερά, πάμε δυνατά. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή που πρέπει να κερδίσουμε. Προχωράμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν καλό, παρά το γεγονός πως υπήρχε μεγάλη πικρία για την ήττα και τον αποκλεισμό.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου