ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τζεμπούρ: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

O Tζεμπούρ ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Οι ατάκες του Αγλερινού στράικερ για τον αποκλεισμό.


Ο Τζεμπούρ είπε: "Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχασα την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το ματς εάν είχα σκοράρει. Κρατάγαμε το ματς στα χέρια μας και δεν φανήκαμε αρκετά δυνατοί για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας".

Φουστέρ: "Κάναμε αξιοπρεπή πορεία"



"Θα είναι δύσκολο να κοιμηθούμε απόψε, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε και να σηκωθούμε με διαφορετική ψυχολογία για να νικήσουμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Κάναμε μια αξιοπρεπή πορεία και δείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες. Είχαμε μερικά σπουδαία παιχνίδια και αποδείξαμε πως είμαστε σε θέση να σταθούμε ανάμεσα σε αυτούς τους μεγάλους συλλόγους. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη φετινή μας πορεία".

Μέγκιερι: "Δεν θα κοιμηθώ..."


Ο Μπάλας Μέγκιερι είπε: "Ξεκίνησαμε καλά στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, κάναμε φάσεις, βάλαμε ένα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε σε απόδοση.

Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και μας πίεσε. Μείναμε πίσω, κλειστήκαμε, η Μέταλιστ ανέβηκε, κάναμε λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε δύο γκολ Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε την πρόκριση. Κάναμε λάθη στο τέλος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δεν θα κοιμηθώ απόψε. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως να κερδίσουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα".

Μαρκάνο: "Πρέπει να το ξεπεράσουμε"

Οι δηλώσεις του Μαρκάνο για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League. "Είμαστε πληγωμένοι, αλλά οφείλουμε να το ξεπεράσουμε", είπε.


Ο Μαρκάνο είπε: "Είμαστε πληγωμένοι αυτή την στιγμή και όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είμαστε πολύ πικραμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά οφείλουμε να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το ματς, καθώς όπως έχουμε πει πρώτος μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής κάναμε μία εξαιρετική πορεία στο Europa League, καταφέραμε σημαντικά πράγματα και βρεθήκαμε πολύ κοντά στους "8" της διοργάνωσης. Στο τέλος δείξαμε κούραση και κάναμε λάθη, τα οποία μας στοίχισαν. Τόσο εμείς οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι φίλαθλοι μας οφείλουν να το ξεπεράσουν το ότι συνέβη. Συνεχίζουμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, το αντιλαμβάνομαι, αλλά, προχωράμε".

Μιραλάς: "Χαλαρώσαμε και χάσαμε"



"Παίξαμε πολύ καλά 180 λεπτά, αλλά στα δέκα λεπτά που χαλαρώσαμε χάσαμε την πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πληρώσαμε το γεγονός πως χαλαρώσαμε. Παίζουμε επί δέκα μήνες και η κούραση μας έχει επηρεάσει. Είναι άλλο ματς, πολύ σημαντικό και αν κερδίσουμε θα είμαστε κατά 99% πρωταθλητές. Βάζουμε στην άκρη την κούραση και η ενδεκάδα που θα παίξει θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει".

www.redplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου