ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μάρκεβιτς: "Θα παίξουμε επιθετικά"

Μάρκεβιτς: "Θα παίξουμε επιθετικά"

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (15/3) στο Φάληρο, ο τεχνικός της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει επιθετικά καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει (video).
Με καλά λόγια αναφέρθηκε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας στον Ολυμπιακό, στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενόψει του επαναληπτικού των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League.
Ο Μίρον Μάρκεβιτς μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, τονίζοντας η Μέταλιστ θα παίξει επιθετικά καθώς μετά την ήττα της στο Χάρκοβο στο πρώτο ματς, δεν έχει κάτι να χάσει.

Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως οι απουσίες των Κριστάλδο και Έντμαρ είναι σημαντικές για την ομάδα του, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού φαίνεται να υπολογίζει περισσότερο τους Τζεμπούρ και Φουστέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκεβιτς:

"Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα παίξουμε επιθετικά. Δεν υπολογίζουμε το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε προσπάθεια να παίξουμε σαν να μην έχουμε χάσει και θα επιδιώξουμε τη νίκη.

Για το πως θα παίξει:

"Εμείς παίζουμε πάντα επιθετικά και θα το κάνουμε πάλι αύριο. Το βασικό μας ατού θα είναι επίθεση".

Για το αν θα προσπαθήσει να σκοράρει γρήγορα στην αναμέτρηση:

"Αναλόγως πως θα ξεκινήσει το ματς. Εξαρτάται πως θα παίξει ο Ολυμπιακός. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές. Η ομάδα θα παίξει το παιχνίδι που της αρμόζει. Δηλαδή επιθετικά".

Για το λόγο που ήρθε η ήττα στο πρώτο ματς και ποιο θα είναι το κλειδί:

"Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαβασμένος στο πρώτο ματς. Είδατε το πρέσιγνκ που ασκήσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Η ομάδα βρίσκει μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Εκεί φάνηκε και η κλάση της ομάδας, βρήκε μια ευκαιρία και την αξιοποίησε".

Για την απουσία του Κριστάλδο και του Έντμαρ:

"Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι βασικοί παίκτες. Παίκτες κλειδιά για το παιχνίδι μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Έχουμε άξιους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν".

Για το αν κριθεί το ματς στην άμυνα ή στην επίθεση, αφού ο Ολυμπιακός έχει 21-0 γκολ στα τελευταία 10 ματς:

"Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατές. Η διαφορά είναι πως θα παίξουν επιθετικά και οι δύο ομάδες. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και αύριο θα κρίνουμε ποιος κερδίζει και ποιος χάνει".

Για το ποιους παίκτες του Ολυμπιακού φοβάται περισσότερο:

"Όλες οι γραμμές του Ολυμπιακού είναι δυνατές. Και η άμυνα και η επίθεση. Ο αριθμός 10, ο Τζιμπούρ και ο παίκτης που σκόραρε, ο Φουστέρ είναι δύο καλοί παίκτες. Θα παίξουμε, θα προσπαθήσουμε, δεν θα ανοιχτούμε, θα έχουμε το μυαλό μας και στην άμυνα και θα παίξουμε έξυπνο παιχνίδι που θα κρίνει το αποτέλεσμα".

Για την καυτή ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης":

"Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την έδρα του Ολυμπιακού όπως το κάναμε και με την Γαλατάσαραϊ, την Μπεσίκτας, αλλά και στην Ουκρανία, όπου έχουμε πολύ πίεση. Δεν μας φοβίζει, μας κάνει καλό για να αγριέψουμε, να προσπαθήσουμε, να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και ειδικά τώρα που είναι καλός ο καιρός".

Για τον Φινίνιο:

"Απόψε το ιατρικό τιμ της ομάδας θα κρίνει αν είναι έτοιμος να παίξει ή όχι".

Σε μια μόλις ερώτηση απάντησε ο Πσένιτσνιχ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Φινίνιο, εφόσον ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο Φάληρο:

Για το αν είναι έτοιμος για τα πέναλτι:

"Δεν έχουμε δουλέψει αλλά στη βραδινή προπόνηση θα δουλέψουμε σ' αυτό και ειδικά οι παίκτες που είναι καλύτεροι σ' αυτό το τομέα".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάρκεβιτς:

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου