ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ

  16/03/2012
Με ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ ζητά την αναβολή εκ νέου του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό:
«Στις 13-3-2012 το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ που αρχικά είχε ορισθεί να γίνει στις 21-3-12. Η ΠΑΕ ΟΦΗ άλλαξε όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα και όχι μόνο (π.χ. κλείσιμο ξενοδοχείου, αεροπορικών εισιτηρίων, προπονητικό πρόγραμμα κ.λ.π.).
Όπως εύκολα μπορεί ν αντιληφθεί ο καθένας, ένας τόσο σημαντικός αγώνας όπως είναι αυτός της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απαιτεί ανάλογη προετοιμασία των παικτών και γενικότερα της ομάδας μας.
Αναβολή του αγώνα κυπέλλου ζητά ο ΟΦΗ!Το γεγονός ότι σήμερα τελείως αυθαίρετα, πέρα από κάθε λογική η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ έρχεται να ανατρέψει την απόφαση του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να ορίσει ξανά το παιχνίδι στην ίδια ημερομηνία (21-3-12) αποτελεί μια άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των ποδοσφαιρικών κανόνων.
Ειδικά μάλιστα όταν η ανατροπή αυτή «επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ουδεμία επίπτωση για την ίδια έχει ο χρόνος που έχει επιλεγεί η διεξαγωγή του αγώνα και η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων ενόψει δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Για το λόγο αυτό ζητάμε άμεσα την ανάκληση του ορισμού του αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ στις 21-3-12, γιατί ουσιαστικά μεσολαβούν μόνο δύο εργάσιμες ημέρες για το συγκεκριμένο ματς.
Είναι προφανές ότι η ανατροπή της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ στιγματίζει το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου