ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ανατολάκης: "Να κρατήσουμε τα θετικά"

Ανατολάκης: "Να κρατήσουμε τα θετικά"

Ο Γιώργος Ανατολάκης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει τα θετικά από την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, υποστήριξε πως ήταν τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση των Ιμπαγάσα - Μανιάτη και ομολόγησε πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από την πίκρα του το βράδυ του αποκλεισμού από την Μέταλιστ.
Στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" μίλησε ο Γιώργος Ανατολάκης και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μέταλιστ. Ο παλαίμαχος στόπερ των ερυθρολεύκων τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να κρατήσουν τα θετικά από την φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, υποστήριξε πως ήταν τεράστιο πλήγμα η αποχώρηση των Ιμπαγάσα - Μανιάτη και ομολόγησε πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ από την πίκρα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ανατολάκης στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League:

"Στεναχωρήθηκα πολύ από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το βράδυ από τη στεναχώρια μου. Είναι αυτό που λένε οι εφημερίδες πως αυτοκτονήσαμε μόνοι μας. Εγώ δεν κοιτάω για το μετά. Εμένα με ενδιέφερε εκείνη η στιγμή. Εγώ φοβήθηκα ιδιαίτερα όταν η Μέταλιστ έχασε το πέναλτι. Μετά το 77’ άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου και έγινε αυτό που έγινε.

Νομίζω ότι οι τραυματισμοί του Μανιάτη και του Ιμπαγάσα μας αποδυνάμωσαν το κέντρο του Ολυμπιακού και δεν είχαμε το "μοχλό" να κρατήσουμε την μπάλα και να τροφοδοτήσουμε με πάσες τους επιθετικούς.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει εξήγηση για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας στο χθεσινό ματς. Όταν συνέβαινε κάτι ανάλογο σε εμάς, μας μάζευαν για να δούμε τι έφταιξε".

Για την τακτική των Πειραιωτών που πίεσαν από την αρχή του ματς:

"Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικό. Όταν τρέχεις από το πρώτο λεπτό, επιτίθεσαι και κάνεις αρκετά πράγματα με τέτοια ένταση είναι λογικό να πέσει ο ρυθμός σου στο δεύτερο μέρος. Ίσως από τα συνεχόμενα ματς Κυριακή-Τετάρτη να τους βγήκε κούραση. Αν βγει η κούραση, όσο και αν θέλεις, τα πόδια δεν ακολουθούν. Χάναμε πάσες που δεν το περίμενες. Μία πάσα στα πέντε μέτρα δεν γινόταν σωστά. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός παίζει Κυριακή-Τετάρτη".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:

"Εύχομαι να μην επηρεάσει το χθεσινό αποτέλεσμα την ομάδα ενόψει του ντέρμπι. Το είπε και ο κ. Βαλβέρδε ότι "οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες" και χρειάζεται να αφήσουν πίσω τον αγώνα. Ό,τι έγινε έγινε και χρειάζεται να κρατήσουμε τα θετικά της πορείας της ομάδας στην Ευρώπη. Καλώς ή κακώς όλα τελείωσαν εδώ. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός, επειδή είναι πολύ μεγάλη ομάδα θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Εάν κερδίσει ο Ολυμπιακός, λογικά το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Αν έχει έρθει ισοπαλία, τότε πιστεύω ότι πάλι θα κατακτήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός. Αν χάσει, θα είναι στα χέρια του Ολυμπιακού που έχει καλύτερο πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το Α και το Ω είναι η διοίκηση. Όσο και να θέλεις, τα οικονομικά προβλήματα δεν σε αφήνουν αδιάφορο".

Για το αν έχει ευθύνες ο Μπάλας Μέγιερι για τα γκολ που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι:

"Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι σωστό κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που χάνει μία ομάδα, χάνουν όλοι μαζί. Δεν είναι καλό να ρίχνουμε ευθύνες".
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου