ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Άκουγαν συνθήματα της Θ7 οι Σέρβοι της Μέταλιστ

Άκουγαν συνθήματα της Θ7 οι Σέρβοι της Μέταλιστ 

14/3/2012 

ΦΙΛΙΠΟΦ-ΣΕΡΒΟΙ ΜΕΤΑΛΙΣΤΟ Ουκρανός στην καταγωγή, πασαδόρος του βόλεϊ του Θρύλου Ντίμα Φιλίποφ, πέρασε μια βόλτα από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Μέταλιστ, για να συναντήσει παλιούς του φίλους από το Χάρκοβο.
Μπορεί η γενέτειρα του Ντίμα να είναι το Λουγκάνσκ της Ουκρανίας, όμως οι γονείς του μένουν στο Χάρκοβο, αφού ο πατέρας του, ο γνωστός σε όλους τους φίλους του ελληνικού βόλεϊ,  Γιούρι Φιλίποφ, είναι προπονητής της τοπικής Λοκομότιβ Χαρκόβ.
Άλλωστε και ο παππούς του Ντίμα, ο Ανατόλι Κουκσόφ, το 10άρι της Ζόρια Λουγκάνσκ όταν βγήκε πρωταθλήτρια Σοβιετικής Ένωσης το 1972, και χάλκινος Ολυμπιονίκης το ίδιο καλοκαίρι στο Μόναχο της τότε Δυτικής Γερμανίας, είναι προσωπικός φίλος του προπονητή της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς.
Λογικό είναι, όπως μας είπε και ο ίδιος ο Ντίμα, να γνωρίζονται οι αθλητές μεταξύ τους, αλλά τρεις από αυτούς γνωρίζουν προσωπικά τον Γιούρι και συνεπώς και τον Ντίμα Φιλίποφ. Αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Ντισλνιένκοβιτς, ο επιθετικός Μάρκο Ντέβιτς, και ο αμυντικός Μίλαν Ομπράντοβιτς. Και οι τρεις είναι Σέρβοι στην καταγωγή, ασχέτως αν ο Ντισλνιένκοβιτς και ο Ντέβιτς είναι πολιτογραφημένοι Ουκρανοί εδώ και χρόνια.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ξέρουν πολύ καλά την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν αύριο στο Καραϊσκάκη, αφού στην πατρίδα τους οι δύο από τους τρεις (Ντισλνιένκοβιτς και Ομπράντοβιτς) είναι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, και ως γνωστό τα αδέρφια μας οι οπαδοί της Crvena Zvezda(Ερυθρού Αστέρα), οι Delije, είναι το ίδιο τρελαμένοι με την ομάδα τους όπως και εμείς οι γαύροι.
Δεν είναι τυχαίο ότι όταν ο Ντίμα πέρασε για λίγο από τα δωμάτια των δύο φίλων του, του έβαλαν συνθήματα-τραγούδια της Θύρας 7 και των Delije που βρήκαν στο youtube, αλλά και φάσεις με γκολ του «ερυθρόλευκου» συμπατριώτη τους Μάρκο Πάντελιτς. Η άποψή τους πάντως για τον Ολυμπιακό είναι ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως το έδειξε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι, και για το αυριανό παιχνίδι ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.
Ο Ντίμα πάντως αύριο θα υποστηρίζει όπως είναι φυσικό τον Θρύλο, αφού είναι η ομάδα του, παρά το ότι κάποιοι από τους αντιπάλους μας είναι φιλαράκια του.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου