ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ

Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ

17/3/2012
Συνεχίζεται το «σίριαλ» Αζάρ στην Τότεναμ
Ολοένα και αυξάνεται η πίεση του Χάρι Ρέντναπ προς τον Ντανιέλ Λίβι για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ. Ο επιθετικός της Λιλ εξακολουθεί να απασχολεί την Τότεναμ, με τον Άγγλο προπονητή να ζητά από τον πρόεδρο του συλλόγου να «τινάξει την μπάνκα» στον αέρα.

Μάλιστα, ο Ρέντναπ φαίνεται να έχει τονίσει στον Λίβι ότι η επένδυση ενός αρκετά μεγάλου ποσού για μεταγραφές είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ανταγωνιστική η Τότεναμ και την επόμενη σεζόν.

Οι Λονδρέζοι δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Βέλγο επιθετικό, αφού τόσο οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, όσο και η Τσέλσι τον έχουν αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

«Δεν θέλω να πω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να κάνει τη Σίτι να τον αγοράσει, μόνο και μόνο γιατί μπορεί να το κάνει. Εάν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες πρέπει να αποκτούμε τόσο καλούς ποδοσφαιριστές. Μπορεί στο παρελθόν να μην κάναμε τόσο μεγάλες μεταγραφές γιατί δεν χρειαζόμασταν, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε δικό μας τον Αζάρ», τόνισε ο Ρέντναπ.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου