ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

"Μαγεία" οι οπαδοί του Θρύλου


"Μαγεία" οι οπαδοί του Θρύλου

Για πολλοστή φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν συγκλονιστικός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην αναμέτρηση με την Μέταλιστ ένα ακόμη εντυπωσιακό κορεό έκανε την εμφάνιση του στην Θύρα 7. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.
Εντυπωσιακή ήταν η συμπαράσταση των οπαδών του Ολυμπιακού προς την ομάδα στην αναμέτρηση με την Μέταλιστ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Οι φίλοι των ερυθρολεύκων έδωσαν βροντερό παρών στο Φαληρικό γήπεδο και με τις φωνές του προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ, οι φίλοι των Πειραιωτών δεν σταμάτησαν να παροτρύνουν τους παίκτες για την ισοφάριση, που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Στο τέλος του ματς και παρά την ήττα, βρήκαν το κουράγιο και χειροκρότησαν την προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, ενώ δεν "τσίμπησαν" από τις χειρονομίες του προκλητικότατου Ντέβιτς, τον οποίο "περιποιήθηκε" ο Καζίμ-Ρίτσαρντς. Παράλληλα, πριν την έναρξη του αγώνα, στο πέταλο των οργανωμένων απλώθηκε ένα εκπληκτικό κορεό που είχε κεντρικό θέμα το έτος ίδρυσης του συλλόγου και από κάτω την υπογραφή "Made in Piraeus - 87 Proud Years".

Δείτε βίντεο με το κορεό που ετοίμασε η Θύρα 7:




Δείτε φωτογραφίες με το κορεό:



  www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου