ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ(videos)
16/3/2012

Bilbao – Manchester United 2-1


bilbao manchester united 2-1To θαύμα της Bilbao ολοκληρώθηκε απόψε στο San Mames, με τους Βασκους να επικρατούν με 2-1 της Manchester United και να προκρίνονται στους «8» του Europa League.
Η Bilbao απέδειξε ότι η εκτός έδρας νίκη με 2-3 στο Old Trafford μόνο τυχαία δεν ήταν. Στο 23’ ο Llorente βρήκε και πάλι δίχτυα απέναντι στους Άγγλους κάνοντας το 1-0 και έβαλε θεμέλια πρόκρισης, που έγιναν ακόμη πιο ισχυρά με ένα δεύτερο γκολ από τον De Marcos στο 65’.
To μόνο που κατάφερε η Manchester United, ήταν να μειώσει με τον Rooney στο 80’
Γκολ: Llorente 23’, De Marcos 65’ – Rooney 80’
Οι συνθέσεις:
Bilbao:
Iraizoz, Iraola, Amorebieta, Aurtenetxe, Martinez, Susaeta, Iturraspe, Ander Herrera (Perez 82’), Llorente (Toquero 40’), Muniain (San Jose 88’), De Marcos.
Manchester United: De Gea, Ferdinand (Smalling 63’), Evra, Evans, Rafael, Carrick (Pogba 63’), Park,Young, Giggs (Welbeck 68’), Cleverley, Rooney
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Bilbao – Manchester United 2-1


Ολυμπιακός – Metalist 1-2

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Europa League, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Metalist στο Καραϊσκάκη, με τους Ουκρανούς να πετυχαίνουν την απόλυτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα πιέζοντας τη Metalist, στο 4′ είχε δοκάρι με τον Mirallas και στο 14’ ανταμείφθηκε με τον Marcano να σκοράρει, βάζοντας τους ερυθρόλευκους στη θέση του απόλυτου φαβορί. Στο 21′, οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Τοροσίδη.
olympiakos metalist 1-2H Metalist δεν παρέδωσε τα όπλα και ενέτεινε την προσπάθειά της στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Στο 71’ είχε δοκάρι με τον Blanco, στο 76’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Modesto, με τον Devic να εκτελεί και τον Megyeri να μπλοκάρει, μέχρι που κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 80’ με τον Villagra μετά από λάθος του Megyeri που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Πέντε λεπτά αργότερα η Metalist ξαναχτύπησε και πάλι μετά από λάθος του Megyeri και της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Devic να κάνει εξ επαφής το 1-2.
Γκολ: Marcano 14’ – Villagra 80’, Devic 85’
Ολυμπιακός: Megyeri, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης (Modesto 59’), Ibagaza (Makoun 45’), Fuster, Orbaiz (Diogo 88’), Mirallas, Djebbour.
Metalist: Disljenkovic, Torsiglieri, Villagra, Gueve, Pshenichnikh, Cleiton, Blanco, Torres, Sosa, Marlos (Devic 46’), Taison
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Metalist 1-2


Manchester City – Sporting 3-2

Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στο Etihad με τη Sporting να παίρνει την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Europa League, παρά την ήττα της με 3-2 από τη Manchester City.
manchester city sporting 3-2Οι Πορτογάλοι πήγαν στην Αγγλία με στόχο να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 από τον πρώτο αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται στο πρώτο μέρος με 0-2, με γκολ των Fernandez και van Wolfswinkel σοκάροντας τους οπαδούς της City.
Εκεί που φαινόταν ότι η πρόκριση είχε κριθεί οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση και στο 82’ προηγήθηκαν με 3-2, δίνοντας δραματικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, που πέρασαν, όμως χωρίς άλλη αλλαγή στο σκορ.
Γκολ: Aguero 60’, 82’, Baloteli (πεν.75’), – Fernandez 33’, van Wolfswinkel 40’
Οι συνθέσεις:
Manchester City:
Hart, K. Toure, Richards, Kolarov, Savic, Johnson (de Jong 46’), David Silva (Nasri 66’), Pizzaro (Djeko 55’), Y. Toure, Aguero, Baloteli.
Sporting: Patricio, Polga, Insua, Carrico, Xandao, Schaars, Izmailov, Fernandez (Neto 64’), Pereirinha, Capel (Jefren 63’), van Wolfswinkel (Carillo 68’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Manchester City – Sporting 3-2

Besiktas – Atletico Madrid 0-3

 Πανηγυρικά προκρίθηκε η Atletico Madrid στους προημιτελικούς του Europa League, καθώς μετά το 3-1 επί της Besiktas στην Ισπανία, νίκησε και επί τουρκικού εδάφους με 0-3 δείχνοντας την ανωτερότητά της.
besiktas - atletico madrid 0-3Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Adrian βάζοντας «τέλος» στις όποιες ελπίδες μπορεί να είχε η Besiktas για πρόκριση. Στο 83’ ο Falcao έκανε το 0-2 «κλειδώνοντας» και τη νίκη για την Atletico, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Salvio διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Diego Simeone στο Europa League.

Γκολ: Adrian 26’, Falcao 83’, Salvio 90+4’
Οι συνθέσεις:
Besiktas:
Gonen, Toraman (Aurelio 61’), Korkmaz, Sivok, Koybasi, Simao (Pektemek 59’), Dag (Holosko 46’), Fernandes, Kavlak, Edu, Almeida.
Atletico Madrid: Courtois, Miranda, Filipe Luis, Godin, Juanfran, Gabi (Dominguez 85’), Suarez, Turan (Assuncao 69’), Koke (Salvio 73’), Adrian, Falcao
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Besiktas – Atletico Madrid 0-3

Schalke – Twente 4-1

Η Schalke ήθελε εκδίκηση για την άδικη ήττα της στην Ολλανδία από τη Twente (1-0) με ανύπαρκτο πέναλτι και την πήρε με εμφατικό τρόπο επικρατώντας με 4-1 και πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στους προημιτελικούς του Europa League.
Schalke twente 4-1 huntelaar hat trickΩστόσο, οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που αρχικά πήραν το «πάνω χέρι» στην αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκαν στο 14’ με τον Janssen.
Από εκεί και πέρα, όμως το ρόλο του πρωταγωνιστή πήρε ένας άλλος Ολλανδός, ο Huntelaar που με τρία γκολ (29’, 57’, 81’) έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Γερμανών, έχοντας βοήθεια και από τον Jones που σκόραρε στο 71’. Βασικός και πάλι για τη Schalke ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Γκολ: Huntelaar 29’, 57’ (πεν.), 81’, Jones 71’ – Janssen 14’
Οι συνθέσεις:
Schalke:
Hildebrand, Uchida, Fuchs, Παπαδόπουλος, Jones (Moritz 88’), Holtby, Matip, Draxler (Obasi 90+1’), Raul, Huntelaar, Farfan (Marica 86’).
Twente: Mihaylov, Tiendalli, Bengtsson, Rosales, Douglas, Leugers (Fer 51’), Brama (Plet 76’), Bajrami (John 57’), Janssen, Chadli, de Jong .
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Schalke – Twente 4-1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου