ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

150.000 ευρώ πριμ για την εξαιρετική εμφάνιση στη Λισαβόνα

150.000 ευρώ πριμ για την εξαιρετική εμφάνιση  στη Λισαβόνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει πριμ ύψους 150.000 ευρώ (!) στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στη Λισαβόνα. Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από την εικόνα της ομάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, έδωσε τα συγχαρητήρια του Προέδρου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στη Μπενφίκα στη Λισαβόνα.
Το ματς μπορεί να  έληξε ισόπαλο (1-1), αλλά οι Πειραιώτες ενθουσίασαν με την αγωνιστική τους εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, ήταν και άτυχοι, καθώς η βροχή εμπόδισε το να κάνουν το σκορ 0-2, αφού το σουτ του Φουστέρ "κόλλησε" στην "πισίνα" του "Ντα Λουζ", λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρέντζος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πως θα πάρουν ως δώρο-μπόνους από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το ποσό των 150.000 ευρώ (!), τονίζοντας τους πως ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την παθιασμένη αγωνιστική τους εμφάνιση κόντρα στην Μπενφίκα, επισημαίνοντας τους πως επιθυμία του είναι να συνεχίσουν να παίζουν το ίδιο καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια.

Στην είδηση αυτή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν πίστευαν στα αυτιά τους, χειροκρότησαν με ικανοποίηση αυτή την κίνηση του Προέδρου και ευχαρίστησαν θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζοντας πως θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια ώστε η ομάδα να καταφέρει να περάσει στους "16" του Champions League. Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι εξαιρετικό, ενώ συγχαρητήρια δόθηκαν και στον Μίτσελ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου