ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ρε πας καλα? εσυ μας τον κουβαλησες τον...Εθνικο Σταρ !!!

Ρε  πας καλα? εσυ μας τον κουβαλησες τον...Εθνικο Σταρ !!!

22/10/2013

Ρε δεν παμε καλα σε αυτην την χωρα...αποδεδειγμενο πια ...βγαινει ο αιωνιος φταιχτης του Ελληνικου μπασκετ με τις πρασινες οπαδικες συμπαθειες και προτιμησεις, ο Κρατικος παραγοντας ολων των τελευταιων Κυβερνησεων στην Ελλαδα και μας λεει οτι για το χαλι της Εθνικης ομαδας μπασκετ φταιμε ολοι...Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ...Ακους εκει φταιμε ολοι..εσυ τα κανονισες εσυ τον πληρωσες απο τα λεφτα του Ελληνικου λαου , απο το υστερημα του που το μονο που θελει σε αυτες τις κρισιμες εποχες ειναι λιγη Εθνικη Υπερηφανεια και εσυ τους κατεστρεψες το ονειρο να νοιωσουν λιγο ακομα υπερηφανοι με την ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ που τους κουβαλησες...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ γιατι εχουμε αηδιασει πολυ με την παρτη σου !!!

Βασιλακόπουλος: "Μεγάλη αποτυχία και χρεώνεται σε όλους"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αντρέα Τρινκέρι, όπως και στο ζήτημα της wild card.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στα "ΝΕΑ" για την αποτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Αντρέα Τρινκέρι, το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αλλά και στην wild card.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στα "ΝΕΑ":
"Αποτύχαμε παταγωδώς και το γεγονός ότι το επίπεδο του μπάσκετ που παίχτηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας ήταν το χαμηλότερο της τελευταίας εικοσαετίας, μας αφήνει ακόμα μεγαλύτερη πίκρα. Είναι μεγάλη αποτυχία και χρεώνεται σε όλους, αλλά πρωτίστως σε μένα και στην Ομοσπονδία- στη συνέχεια στον προπονητή και τους παίκτες. Είναι κρίμα γιατί είχαμε εξαιρετικό υλικό", είπε ο Βασιλακόπουλος.
Για τον Αντρέα Τρινκέρι ανέφερε: "Πριν από τον Φεβρουάριο, όταν ληφθεί η απόφαση για το ποιες χώρες θα πάρουν τις προσκλήσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας, δεν μπορούμε να συζητάμε για θέμα προπονητή".
Ερωτηθείς για το αν ο Ιταλός προπονητής θα περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο στο ακουστικό του ανέφερε: "Γιατί, έχει ενδιαφερθεί ο ίδιος να επικοινωνήσει μαζί μας και δεν το ξέρω; Νομίζω πως ασχολείται με το ρωσικό πρωτάθλημα και την ομάδα του. Άρα, μάλλον μπορεί να περιμένει...".
Για την wild card δήλωσε: "Θεωρώ ότι τη δικαιούμαστε την πρόσκληση για το Παγκόσμιο της Ισπανίας. Όπως και να έχει, πληρούμε όλα τα κριτήρια. Θεωρώ ότι τη δικαιούμαστε την πρόσκληση. Απλώς η FIBA το βλέπει λίγο σαν τη ΔΟΕ και στις 24-25 Νοεμβρίου στο Μπουένος Άιρες θα βγει η τελική λίστα των χωρών που θα προκριθούν στην τελική φάση για να διεκδικήσουν τις τέσσερις προσκλήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο".
Τέλος, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για το σύστημα διεξαγωγής του Ευρωμπάσκετ: "Μα ήταν απαράδεκτο από όλες τις πλευρές. Έντεκα παιχνίδια σε 18 ημέρες; Είναι ποτέ δυνατόν; Οι παίκτες όλων των χωρών ξεζουμίστηκαν και ήδη συζητούμε τις αλλαγές".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου