ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Σάρωσαν» με 8αρα οι Βετεράνοι

«Σάρωσαν» με 8αρα οι Βετεράνοι

Οι παλαιοί άσοι του Θρύλου επικράτησαν 8-0 των Βετεράνων του Μόντρεαλ, σε ένα υπέροχο παιχνίδι!
Τους Βετεράνους του Μόντρεαλ αντιμετώπσαν και συνέτριψαν με το ευρύ 8-0 οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Δευτέρας! Στο Star Football Club της Βούλας, οι παλαιοί άσοι του Θρύλου κοντραρίστηκαν με την ομάδα από τον Καναδά, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα, με κάθε επισημότητα, έγιναν τιμητικές διακρίσεις.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δημήτρης Αγραφιώτης, τίμησε τους Βετεράνους του Μόντρεαλ με Κύπελλο και απηύθυνε χαιρετισμό. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, ο κ. Αντώνης Γλύκας. Έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τίμησαν και οι Βετεράνοι του Μόντρεαλ, με αφορμή την κατάκτηση των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων και του 40ού για τον σύλλογο.
Στα του αγώνα, σκόρερ χρίστηκαν οι Καλύκας (3), Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Λάλλας, Καλογερόπουλος, Καλαμάρας, ενώ οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού παρατάχθηκαν με τους εξής παίκτες: Κοψαχείλης, Λάλλας, Σιδέρης, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Καλύκας, Σταυρόπουλος, Λουτσιάνο. Αγωνίστηκαν και οι Χόρτσας, Κουμαργιάς, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Σάννης, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Γ. Γκαβέζος, Βασιλειάδης.
Στο γήπεδο ήταν και οι Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Μίχος, Σ. Γκαβέζος, Γεωργουδάκης, Τσατσαρίδης, Σταμάτης, Τουλγέρογλου, ενώ προπονητής της ομάδας των Βετεράνων ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος. Μετά το τέλος του αγώνα παρατέθηκε δεξίωση, παρουσία του κ. Αγραφιώτη και του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστα Καραπαπά. Οι Βετεράνοι του Μόντρεαλ τόνισαν ότι πέρασαν φανταστικά και προσκάλεσαν εκείνους του Ολυμπιακού στον Καναδά, για αγώνα ρεβάνς, αλλά και για να ανταποδώσουν την φιλοξενία!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου