ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Και τωρα....υποδοχη των ηρωων του Νταλουζ στον Ναο με τον ΟΦΗ...

Και τωρα....υποδοχη των ηρωων του Νταλουζ στον Ναο με τον ΟΦΗ...

25/10/2013
 Δεδομένο θεωρείται το sold out στο παιχνίδι της 5ης Νοεμβρίου με την Μπενφίκα, όμως πριν από αυτό υπάρχει ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΟΦΗ και στον Ολυμπιακό περιμένουν αρκετό κόσμο στο «Καραϊσκάκη».

Ήρθε η ώρα του κόσμου
Πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο του Champions League, η οποία οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης έκανε την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός με την ισοπαλία κόντρα στην Μπενφίκα.

Πλέον οι Πειραιώτες κρατούν την πρόκριση στα… πόδια τους και με δύο νίκες επί των «αετών» της Λισαβόνας και της Άντερλεχτ, θα έχουν κάνει check-in για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν να γίνει sold out για το ματς της 5ης Νοεμβρίου, όμως πριν από αυτό υπάρχει ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν αρκετό κόσμο στο «Καραϊσκάκη», λόγω και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και το γεγονός ότι πέφτει τριήμερο με τη Δευτέρα να είναι αργία.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός στις εγχώριες διοργανώσεις πετυχαίνει σε κάθε ματς πολλά γκολ και προσφέρει θέαμα στους οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την ισοπαλία με την Μπενφίκα, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για την εικόνα που έβγαλαν οι Πειραιώτες μέσα στο «Ντα Λουζ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου