ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ακομη ενας μεγαλος υποκλινεται στο Ολυμπιακό μεγαλειο

Ακομη ενας μεγαλος υποκλινεται στο  Ολυμπιακό μεγαλειο

Ο Ιταλός προπονητής της Γαλατασαράι είδε από κοντά τον μπασκετικό Ολυμπιακό στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και υποκλίθηκε στα κατορθώματα των Πρωταθλητών Ευρώπης την τελευταία διετία!
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρέθηκε στο "Αμπντί Ιπεκτσί" το βράδυ της Πέμπτης (24/10) για το ματς της Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό και στο ημίχρονο έσταξε μέλι για τους ερυθρόλευκους, για τα κατορθώματά τους στην Ευρωλίγκα.




Οι τηλεοπτικές κάμερες "συνέλαβαν" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να κάθεται δίπλα στον πρόεδρο της Γαλατασαράι, Γιουνάλ Αϊσάλ, στα επίσημα του "Αμπντί Ιπεκτσί", αλλά ο 35άχρονος Ιβοριανός επιθετικός δεν ήταν το μοναδικό εκλεκτό μέλος της ποδοσφαιρικής "Τσιμ Μπομ" που βρέθηκε στο γήπεδο για να εμψυχώσει την μπασκετική ομάδα.

"Παρών" στις εξέδρες δήλωσε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος συναντήθηκε μάλιστα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Σύμφωνα με σημερινό (26/10) δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως", ο Μαντσίνι ήταν απόλυτα ενημερωμένος για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και έτσι όταν ο παράγοντας των "ερυθρολεύκων" του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Κοπεγχάγης στους ομίλους του Champions League το βράδυ της Τετάρτης (24/10, 3-1), του απάντησε:

"Και ο Ολυμπιακός αξίζει συγχαρητήρια. Αυτά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ευρωλίγκα δεν έχουν προηγούμενο. Σπουδαία ομάδα, χωρίς αμφιβολία. Το αποδεικνύετε άλλωστε και σήμερα (σ.σ. προχθές)...", είπε χαρακτηριστικά ο 49άχρονος Ιταλός τεχνικός της ποδοσφαιρικής Γαλατασαράι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου