ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τo Κicker υποκλίνεται στον Θρύλο για τη συμφωνία με unicef

Τo Κicker υποκλίνεται στον Θρύλο για τη συμφωνία με unicef 

23/10/2013

Τo Κicker υποκλίνεται στον Θρύλο για τη συμφωνία με unicef! (pic)
Μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ιστοσελίδες της Υφηλίου, το kicker.de έκανε ειδική αναφορά στη συμφωνία του Θρύλου με τη unicef, παράλληλίζοντας την απόφαση των Πειραιωτών με την ανάλογη δράση που έχει κάνει η Μπαρτσελόνα και δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη!
Στο ρεπορτάζ του, τονίζονται οι προθέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού που "θέλει να προωθήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά. Επιπλέον, η δέσμευση ήταν ένα σημάδι αλληλεγγύης, ακόμη και ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης." όπως τονίζουν ιδιαίτερα οι συντάκτες του κειμένου.

Ο Ολυμπιακός είναι η 6η ομάδα στον κόσμο με φανέλα της UNICEF

Ο Ολυμπιακός έγινε η έκτη ομάδα στον κόσμο που συνεργάζεται με τον φιλανθρωπικό οργανισμό UNICEF. Προηγήθηκαν Μπαρτσελόνα, Χάμαρμπι, Μπρόντμπι, Μπόκα Τζούνιορς και Σίδνεϊ FC
Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν χθες σε μία πρωτοποριακή κίνηση καθώς συμφώνησαν αντί για χορηγό, να φέρουν στην φανέλα τους το λογότυπο της UNICEF για τα επόμενα δύο χρόνια προσφέροντας το ποσό των 2.000.000 ευρώ.
Η πρώτη ομάδα που συνεργάστηκε με το Ταμείο
Παιδιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπως είναι το ελληνικό όνομα της UNICEF ήταν η Μπαρτσελόνα.

Η πενταετή συμφωνία των Καταλανών σφραγίστηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 με τους "Μπλαουγκράνα" να δωρίζουν στη UNICEF 1.500.000 ευρώ ανά έτος.

Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα ακολούθησε η σουηδική Χάμαρμπι στις 14 Απριλίου 2007, ενώ κάτι αντίστοιχο έπραξε και η Μπρόντμπι το καλοκαίρι του 2008.



Ο Ολυμπιακός γίνεται ουσιαστικά, ο τέταρτος ευρωπαϊκός σύλλογος και έκτος παγκοσμίως που επέλεξε να στηρίξει έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.



Εκτός Ευρώπης, αντίστοιχη συνεργασία πραγματοποίησε το 2007 η Μπόκα Τζούνιορς με το λογότυπο της UNICEF να διακρίνεται στα μανίκια της φανέλας, αλλά και η αυστραλέζικη Σίδνεϊ FC την σεζόν 2011/12.






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου