ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σε ρυθμό Ευρώπης και οι Νέοι

Σε ρυθμό Ευρώπης και οι Νέοι

22/10/2013

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αναχωρεί επίσης την Τρίτη το πρωί με προορισμό τη Λισαβόνα και το βλέμμα στην Μπενφίκα.
Πέραν την αναμέτρησης το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα, για το UEFA Champions League, στο «ερυθρόλευκο» ευρωπαϊκό καλεντάρι υπάρχει και του σπουδαίο ματς των Νέων, για την UEFA Youth League! Το μεσημέρι της Τετάρτης οι Νέοι του Ολυμπιακού θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα, από την ομάδα Νέων των «αετών» της Λισαβόνας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Νέων, στην οποία συμμετέχει η ομάδα μας!
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρωί της Τρίτης, μαζί με την πρώτη ομάδα! Ο Μπερντ Στορκ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βέργο. Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές, τους οποίους πήρε μαζί του ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού: Στρέζος, Γκούτσιος, Βλάχος, Σωτηράκος, Βούρος, Σιώπης, Παπασάββας, Βατουσιάδης, ΓΙάνκοβιτς, Γαρεφαλάκης, Μακροστέργιος, Λάτσι, Μαργαρίτης, Ηλιάδης, Νασιακόπουλος, Μανθάτης, Πασαλίδης, Σάλιακας.
Το απόγευμα της Τρίτης οι Νέοι του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο της Μπενφίκα και το μεσημέρι της Τετάρτης θα δώσουν τη δική τους «μάχη» απέναντι στην πορτογαλική ομάδα, για την UEFA Youth League.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου