ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του Ολυμπιακού

Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του Ολυμπιακού

12/03/2014
 
 Με το μαχαίρι στα δόντια οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ομιλία του Μίτσελ.

Τους «ντόπαρε»!
Να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησε ο Μίτσελ στη χθεσινή προπόνηση η πρώτη μετά το παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι ουσιαστικά μπροστά τους βλέπουν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για αυτό προετοιμάζονται όλοι, έστω κι αν «παρεμβαίνει» η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

«Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής», είπε αναφερόμενος στο ματς με τη Μάντσεστερ και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη κι αν είναι ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση. Ηταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάπου σαν να άδειασε η ομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε κι από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη κι αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε, γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με τη Μάντσεστερ. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.

Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι κι ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μία ακόμη νίκη»,
κατέληξε.

Η προπόνηση της Τρίτης

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για το ματς με τον Πανθρακικό.

Πριν από το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει στο πρόγραμμα εκείνο με τον Πανθρακικό. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς με τους Θρακιώτες.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν, πλην φυσικά των τραυματιών Σαβιόλα και Μαρκάνο, ενώ και ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, στο γυμναστήριο. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο αριστερά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Σημερα Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου