ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Βλέπει Μπεν ο Ολυμπιακός

Βλέπει Μπεν ο Ολυμπιακός

11/03/2014
 
 Την περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν, που εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Βέροιας, εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Αρκετές φορές έχουν ήδη παρακολουθήσει τον 25χρονο επιθετικό οι «ερυθρόλευκοι».

Βλέπει Μπεν ο Ολυμπιακός
Το σκάουτινγκ των ανθρώπων του Ολυμπιακού για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη δεν σταματά ποτέ. Τόσο εντός όσο κι εκτός τειχών. Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει έρθει εσχάτως στο προσκήνιο και συνεχώς ανεβάζει τις μετοχές της είναι αυτή του Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Γάλλος άσος, που αγωνίζεται ως σέντερ φορ ή περιφερειακός επιθετικός στη Βέροια, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και ήδη φέτος μετρά 13 γκολ και 3 ασίστ σε 28 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα, ενώ χθες πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της ομάδας του επί της Καλλονής (0-3).

Ο Μπεν, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων του Ολυμπιακού που τον έχουν ήδη παρακολουθήσει αρκετές φορές και δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά το καλοκαίρι τους πρωταθλητές, που πρόσφατα αγόρασαν από την ομάδα της Ημαθίας τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Πρόκειται για παίκτη που δεν είναι ακόμη… ταλέντο, μιας και τον Ιούνιο κλείνει τα 25, ωστόσο διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα πριν τη Βέροια είχε αγωνιστεί σε Χάβρη και Βαν, έχοντας με την πρώτη και λίγες εμφανίσεις στη Ligue 1, αλλά περισσότερες στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου