ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Τελειώνει" ο Κάκος? καλα..μην φατε..κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...

"Τελειώνει" ο Κάκος? καλα..μην φατε...κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...

11/03/2014


 Σιγα να μην φανε τον Κακο..θα φαει μια τιμωρια αντε το πολυ να μην παιξει αλλο φετος και του χρονου θα ειναι και παλι στους πινακες διαιτησιας σαν διεθνης refery που ειναι και καποια στιγμη θα δειτε την επαναφορα του στην Super League..ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ? Ασε ρε..σε τα μας? Δεν υπαρχει περιπτωση να τον πεταξουν εξω και θα το δειτε...θα επρεπε να ειχε εξαφανιστει απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και μια 10ετια...πλακα κανουμε τωρα? Ο σφαγες του Ολυμπιακου απδεδειγμενα και με στοιχεια που τα ξερουν ολοι..ιδιαιτερα οι θεσμικοι παραγοντες της ΚΕΔ... αλλα? που? κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...
 Ιδου τι λεει και η ειδηση...
 Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Θόδωρου Γκαϊτατζή είναι επιβαρυντική για τον Κάκο και τους βοηθούς του, θα πάρει χαμηλή βαθμολογία και είναι πολύ πιθανό να μην διαιτητεύσει ποτέ ξανά επίσημο παιχνίδι. "Τελειώνει" ο Κερκυραίος ρέφερι.
Η προκλητική, τραγική και γεμάτη λάθη διαιτησία του Τάσου Κάκου στην Τούμπα, στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανό να του κοστίσει το τέλος της καριέρας του!
 
Ο Τάσος Κάκος θα έβγαινε έτσι και αλλιώς σε... σύνταξη το καλοκαίρι του 2015, λόγω ηλικίας, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα!

Οι Πειραιώτες "βράζουν" με τον Κερκυραίο ρέφερι, όχι μόνο εξαιτίας των αρκετών λαθών του, αλλά και επειδή ήταν άκρως προκλητική η συμπεριφορά του. Είχε έπαρση και μιλούσε με αλαζονεία στους ανθρώπους των ερυθρολεύκων, ενώ έφτασε ακόμη και στο σημείο να τους βρίσει και να τους ειρωνευτεί!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου