ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εκτός Σπανούλης-Πρίντεζης

Εκτός Σπανούλης-Πρίντεζης

11/03/2014
 
 Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (14/3) στην Ισπανία.

Εκτός Σπανούλης-Πρίντεζης
Με δύο αναμενόμενες απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή (10/3) προπόνηση του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Παρασκευής (14/3) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για την 10η αγωνιστική του Τοp 16 της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να ακολουθούν θεραπεία, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε γόνατο και μέση αντίστοιχα.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», πιθανότατα θα μείνει εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι Ευρωλίγκας, αφού το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με τον προπονητή και τον παίκτη έχουν αποφασίσει να ξεπεράσει πλήρως την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και μετά να επιστρέψει. Σε ότι αφορά τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ, αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις και ουσιαστικά ξεκουράστηκε, αφού δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε υπολογίζεται κανονικά για την αποστολή που θα αναχωρήσει τη Πέμπτη για την Βαρκελώνη.

Τέλος, από την προπόνηση απουσίασε και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, που βρίσκεται στην Γεωργία για το θέμα της βίζας του, αλλά  θα δώσει κανονικά το παρών στο ΣΕΦ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου