ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παπαδόπουλος: «Να τιμήσουμε τους Έλληνες ομογενείς»

Παπαδόπουλος: «Να τιμήσουμε τους Έλληνες ομογενείς»

13/03/2014
 
 Στο έντονο ελληνικό στοιχείο που θα έχουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ για το Champions Cup αναφέρθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Πάνω από 40.000 εισιτήρια έχουν φύγει ενόψει Μίλαν.

Παπαδόπουλος: «Να τιμήσουμε τους Έλληνες ομογενείς»
Ανυπόμονος να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο «International Champions Cup» το ερχόμενο καλοκαίρι εμφανίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο σέντερ μπακ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση απέναντι στη Μίλαν που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και στάθηκε στην μεγάλη προσέλευση που αναμένεται στο «City Field» από Έλληνες ομογενείς.

«Είναι μεγάλη χαρά για τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, καθώς και για μας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το φιλικό απέναντι στη Μίλαν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε απέναντι σε με μια ιστορική ομάδα μπροστά σε χιλιάδες θεατές η πλειοψηφία των οποίων θα είναι Έλληνες ομογενείς. Υποσχόμαστε να τους τιμήσουμε και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα σε όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στους «ροσονέρι» και ήδη περισσότερα από 40.000 εισιτήρια έχουν κάνει… φτερά.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου