ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Επιβλητικό πέρασμα με σκορ 3-0 της Μάν.Γιουνάιτεντ στο "Χόθορνς"(video)

Επιβλητικό πέρασμα με σκορ 3-0 της Μάν.Γιουνάιτεντ στο "Χόθορνς"(video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με σκορ 3-0 τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον στο "Χόθορνς", στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League. Τα γκολ σημείωσαν οι Τζόουνς (34'), Ρούνεϊ (65'), Γουέλμπεκ (82').

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των "κόκκινων διαβόλων" στην Premiership και αυτή εκτός έδρας, μετά το 0-2 επί της Κρίσταλ Πάλας στο "Σέλχαρστ Παρκ". Πλέον, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ανέβηκε στην 6η θέση και τους 48 βαθμούς, όσους έχει και η Έβερτον. Τα "ζαχαρωτά", όμως, έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα και η Γιουνάιτεντ ένα ματς λιγότερο. Να σημειωθεί πως η 6η θέση της κατάταξης δίνει το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.



Το σκορ άνοιξε στο 34' με κεφαλιά του Τζόουνς μετά την εκτέλεση φάουλ του Φαν Πέρσι, ενώ στο 65' ο Ρούνεϊ με νέα κεφαλιά έπειτα από τη σέντρα του Ραφαέλ "έγραψε" το 0-2.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' ο Γουέλμπεκ με όμορφη προσπάθεια και δεξί πλασέ εντός περιοχής, ύστερα από έξοχη κάθετη πάσα του Ρούνεϊ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (Πέπε Μελ): Φόστερ, Γουίνστον Ριντ (61' Σεσενιό), ΜακΌλεϊ, Γιόνας Όλσον, Ρίτζγουελ, Μουλουμπού, Γιάκομπ (40' Τζέιμς Μόρισον), Γκέρα, Αμαλφιτανό, Μπραντ (66' Μπεραϊνό), Ανιτσέμπε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Ραφαέλ (87' Βίντιτς), Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί, Μάτα, Γιανουζάι (76' Καγκάουα), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (63' Γουέλμπεκ).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:


West bromwich albion 0-3 Manchester united epl... από ALLINALLAZHAGURAJA



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου