ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 70-58 (pics+videos)

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 70-58 (pics+videos)

Ο Ολυμπιακός πάλεψε το ματς στην Βαρκελώνη, προηγήθηκε στο 24' με σκορ 35-37, αλλά στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα αντέδρασε, κερδίζοντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης με 70-58. Τέταρτη σερί ήττα στο TOP-16 για τους Πειραιώτες, είναι έκτοι στον όμιλο και έχουν μπροστά τους τέσσερις "τελικούς". Ξεχώρισε ο μαχητικός Ντάνστον (18π, 6ρ), είχε καλές στιγμές ο Πέτγουεϊ (15π, 7ρ), έκανε την "ζημιά" ο Όλεσον (15π, 4/6τρ).

Η άφιξη στο Παλάου Μπλαουγκράνα

Η άφιξη στο Παλάου Μπλαουγκράνα (video)
Στο Παλάου Μπλαουγκράνα έφτασε λίγο μετά τις 20:15 η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα.

Αυτός, όμως, που συνάντησε μια… έκπληξη κατά την άφιξη στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση είναι ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Εκεί τον περίμενε ένας φίλαθλος της Σαραγόσα.
Ο νεαρός είχε κρεμάσει ένα πανό για τον πρώην σέντερ της ισπανικής ομάδας και νυν του Ολυμπιακού που έγραφε: «GRACIAS GIO 19», ενώ είχε και μια ελληνική σημαία.
Μίλησε για λίγα λεπτά με τον σέντερ του Θρύλου. Παράλληλα, ήταν ορισμένοι Ισπανοί φίλαθλοι που δεν έχασαν την ευκαιρία και ζήτησαν αυτόγραφα από τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης.


 Ο αγωνας
Για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague ο Ολυμπιακός έχασε στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με σκορ 70-58, γνωρίζοντας την τέταρτη σερί (!) ήττα του στο γκρουπ. Οι
ερυθρόλευκοι, παρά τις σημαντικές απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη, πάλεψαν το ματς και κόντραραν στα ίσα του φορμαρισμένους Καταλανούς, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο σκορ με 35-37 στο 24', παίζοντας καλό και διαβασμένο μπάσκετ. Στη συνέχεια όμως οι Πρωταθλητές Ευρώπης υπέπεσαν σε λάθη και έχασαν αρκετά σουτ, τους κόστισε ο τραυματισμός του Ντάνστον, με τους Ισπανούς παράλληλα να βάζουν μεγάλα τρίποντα, χτίζοντας διαφορά στο σκορ, φτάνοντας στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με το... σταγονόμετρο στην τελευταία περίοδο, μη μπορώντας να αξιοποιήσουν στην επίθεση τις καλές άμυνες που έβγαζαν, με το τρίποντο του Όλεσον στο 36' (62-49) να βάζει... τέλος στο ματς. Ή ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε την μάχη στα ριμπάουντ (32-38), είχε αρνητικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (14/16) και "μέτρια" ποσοστά στην επίθεση (15/37δ-40%, 5/19τρ-26%, 13/16-81%). Ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι έκτος στον όμιλο του με 4 ήττες και 6 νίκες και πλέον οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι "τελικοί" για τους Πειραιώτες, τους οποίους και πρέπει να κερδίσουν για να πάρουν την πρόκριση και την τρίτη θέση στο γκρουπ. Τίποτα δεν χάθηκε, αλλά τώρα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα οι ερυθρόλευκοι, κερδίζοντας και τα τέσσερα επόμενα ματς, για να περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
 
Τρομερό παιχνίδι από τον μαχητικό Ντάνστον, ο οποίος δεν σταμάτησε να καρφώνει στο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας το ματς με 18 πόντους (6/10δ), 6 ριμπάουντ και 2 μπλοκ, ενώ είχε καλές στιγμές στο ματς και ο δραστήριος Πέτγουεϊ που έβαλε μεγάλα σουτ (17π, 3/5τρ, 7ρ). Ο Περπέρογλου έκανε το ίσως χειρότερο του φετινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χάνοντας αρκετά σουτ (0/4δ, 0/4τρ), έβρισκε συνήθως σίδερο όποτε σούταρε και ο Λοτζέσκι (7π, 2/4δ, 1/6τρ), βοήθησε σε άμυνα και δημιουργία (4π, 5ασ, 8ρ) o Mάντζαρης που έπαιξε για 33 λεπτά, λίγα πράγματα από Σλούκα (4π, 3ασ, 3λ), Κόλινς (2π, 1/4δ), και Σερμαντίνι (4π, 5ρ). Από την Μπαρτσελόνα κανε την "ζημιά" με τα μεγάλα του σουτ ο "καυτός" Όλεσον (15π, 4/6τρ).

Εξαιρετικό ξεκίνημα με Ντάνστον, αντέδρασε η Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Περπέρογλου, Ντάνστον στο "4" και Σερμαντίνι. Ο Ντάνστον άνοιξε το σκορ απ' το low-post, οι "ψηλοί" των Καταλανών έδωσαν το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα (4-4), αλλά ο μαχητικός Ντάνστον με κάρφωμα έφερε το ματς στα ίσα (4-4), αξιοποιώντας την έξοχη ασίστ του Μάντζαρη, ύστερα από συνεργασία πικ-εν-ρολ. Ο Σερμαντίνι έκανε το σκορ 6-6, ο Ντάνστον έβγαζε καλές άμυνες, με τους Πειραιώτες να πατούν γερά στο παρκέ στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον Ντάνστον να ευστοχεί από μέση απόσταση (6-8), φτάνοντας τους 6 πόντους.

Ο Πέτγουεϊ αντικατέστησε τον Ντάνστον στο "4", η Μπαρτσελόνα άρχισε να παίζει άμυνα ζώνης, ο Σερμαντίνι έβγαινε για hedge-out, με την Μπαρτσελόνα να απαντά με ένα σερί 6-0, με τον Τόμιτς να κάνει το σκορ 12-8. Οι Πειραιώτες ήταν άστοχοι από την περιφέρεια (0/3τρ), η alley-oop πάσα του Μάντζαρη στον Πέτγουεϊ δεν έφερε αποτέλεσμα, αλλά ακολούθως ο Αμερικανός φόργουορντ με τρίποντο μείωσε σε 15-13. Ο Πούλεν όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο, ο Ντάνστον επέστρεψε στο "5" συνεχίζοντας να μοιράζει μπλοκ, τα σουτ του Λοτζέσκι έβρισκαν μονάχα σίδερο, με το σκορ της πρώτης περιόδου να βρίσκει τους Καταλανούς να προηγούνται με σκορ 18-13.

Ξέφυγε με +9 η Μπαρτσελόνα, δεν σταμάτησε να καρφώνει ο Ντάνστον

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Μάντζαρη, Κόλινς, Λοτζέσκι, Πέτγουεί και Ντάνστον, με τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Κόλινς να μειώνει με ντράιβ (18-15). Ο Πέτγουεϊ έβαλε τις δύο από τις τρεις βολές, ο Λοτζέσκι βρήκε μετά από ώρα στόχο, με το ερυθρόλευκο σερί να φτάνει το 6-0, δίνοντας το προβάδισμα στους Πρωταθλητές Ευρώπης (18-19). Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν σε ολόκληρο το γήπεδο, έκλεβαν μπάλες αλλά σπαταλούσαν τις ευκαιρίες ώστε να πετύχουν εύκολα καλάθια με τον Κατσίβελη που είχε περάσει στο ματς. Ο Κόλινς έπαιρνε πρωτοβουλίες στην επίθεση αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με 24-19 στο 15', χάρη σε πόντους από τον Ναβάρο.

Ο Ολυμπιακός είχε... κολλήσει στην επίθεση, ο Πέτγουεϊ χρεωνόταν με φάουλ, με τον Μπαρτζώκα να χρησιμοποιεί πεντάδα με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Περπέρογλου, Ντάνστον και Σίμονς. Ύστερα από ώρα ο Σλούκας μείωσε με τζαμπ-σουτ (25-21), ο Παπανικολάου υπέπιπτε σε λάθη, χάνοντας προσπάθειες ακόμη και στον αιφνιδιασμό, αλλά οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με τον Λόρμπεκ να τιμωρεί από την περιφέρεια (30-21). Η άμυνα της Μπαρτσελόνα λειτουργούσε εξαιρετικά, βγαίνοντας συνήθως δύο παίκτες πάνω στον πλέι-μέικερ των Πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά ο Σλούκας έδωσε υπέροχη alley-oop ασίστ στον Ντάνστον που κάρφωσε, ενώ ακολούθως με νέο εντυπωσιακό κάρφωμα μείωσε σε 30-25. Ο Ναβάρο ευστόχησε από την περιφέρεια (33-25), αλλά ο τρομερός Ντάνστον ήταν ασταμάτητος στο "ζωγραφιστό", σκοράροντας και πάλι με κάρφωμα, μειώνοντας σε 33-27 στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Αμερικανό σέντερ των φιλοξενούμενων να φτάνει τους 12 πόντους.

 
Πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός, αλλά οι Καταλανοί "βομβάρδιζαν" από την περιφέρεια

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο δεύτερο μέρος με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Ντάνστον, με τον τελευταίο να βάζει τις βολές βολές που κέρδισε. Στη συνέχεια ο Πέτγουεϊ με τρίποντο μείωσε στον πόντο 33-32, ενώ ακολούθως ο Λοτζέσκι έβαλε μεγάλο σουτ από την περιφέρεια φέρνοντας το ματς στα ίσα (35-35) στο 23', με τους Πειραιώτες να πατούν γερά στο παρκέ, παίρνοντας σωστές αποφάσεις στην επίθεση, έχοντας βελτιωθεί και στην άμυνα περιορίζοντας αποτελεσματικά τους γηπεδούχους. Ο "καυτός" Λοτζέσκι είχε βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και με νέο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες (35-37). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αλλά ο Λόρμπεκ έβαλε μεγάλο τρίποντο που έδωσε... ανάσα και ψυχολογία στους γηπεδούχους (38-37), ενώ στη συνέχεια ο Τόμιτς έκανε το σκορ 40-39 στο 25'.

Ο Ντάνστον είχε περάσει στον πάγκο λόγω ότι μάτωσε στο πρόσωπο, με το τραύμα του να χρειάζεται πέντε ράμματα, με τον Τόμιτς να τον χτυπάει άθελα του σε μεταξύ τους μονομαχία. Ο Πέτγουεϊ στη συνέχεια πέτυχε φοβερό τρίποντο όντας υπό πίεση (44-42), αλλά ακολούθως απάντησε με δύο σερί σουτ από τα 6.75 μέτρα ο "καυτός" Όλεσον, φέρνοντας την Μπαρτσελόνα στο +8 (50-42). Οι ερυθρόλευκοι σε εκείνο το σημείο υπέπεσαν σε συνεχόμενα λάθη, ύστερα από κακές πάσες των Σλούκα-Λοτζέσκι, με τον Μπαρτζώκα να κάνει αλλαγές στην πεντάδα του, καθώς οι Πειραιώτες χάσει την συγκέντρωση τους στο ματς. Με βολή ο Όλεσον έφερε τους Καταλανούς στο +9 (51-42), ο Πέτγουεϊ είχε 2/3 βολές ακολούθως (51-44), με τον Ντάνστον να επιστρέφει στο παρκέ. Η τρίτη περίοδο όμως έληξε με τον Πούλεν να σημειώνει μακρινό τρίποντο, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +11 (55-44) για τους γηπεδούχους. Οι Ισπανοί μέτρησαν επί μέρους σκορ 20-7 από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σκορ 35-37.

"Καθάρισε" το ματς ο "εκτελεστής" Όλεσον

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Λοτζέσκι, Περπέρογλου, Πέτγουεϊ και Ντάνστον, με τον δραστήριο Πούλεν να σκοράρει και πάλι με δύσκολο ντράιβ, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +13 (57-44). Ο Ντάνστον μείωσε με βολές (57-46), ο Πέτγουεϊ έχανε σουτ και έκανε λάθη, ενώ ο Λοτζέσκι χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Οι Πειραιώτες έβγαζαν καλές άμυνες αλλά δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με τα δύο σερί τρίποντα του Λοτζέσκι να βρίσκουν σίδερο, ενώ αστόχησε ξανά από την περιφέρεια και ο Πέτγουεϊ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης σκόραραν με το σταγονόμετρο, με τον Μάντζαρη να μετρά 1/2 βολές (57-47) και τον Σλούκα να αντικαθιστά τον Λοτζέσκι. Ο Πούλεν στο 35' με λέι-απ έκανε το σκορ 59-47, ο Σλούκας απάντησε με τζαμπ-σουτ, αλλά ακολούθως ο "καυτός" Όλεσον "πυροβόλησε" από την περιφέρεια (62-49).Η Μπαρτσελόνα είχε βρει ρυθμό στο παιχνίδι της, ο "εκτελεστής" Όλεσον δεν έχανε σουτ από την περιφέρεια, μετρώντας 4/6 τρίποντα, με τους Καταλανούς να εκτοξεύουν την διαφορά στο +16 (65-49) στο 36'. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, με τους Καταλανούς να φτάνουν στη νίκη, κερδίζοντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης με σκορ 70-58

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 33-27, 51-44, 70-58
Ανά δεκάλεπτο: 18-13, 15-14, 22-17, 19-14

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Πούλεν 8 (2), Ντόρσεϊ, Σάδα, Χουέρτας 7, Αμπρίνες 3, Ναβάρο 7 (1), Τοντόροβιτς, Παπανικολάου 3 (1), Ολεσον 15 (4), Λόρμπεκ 13 (2), Νάχμπαρ, Τόμιτς 14 (11ρ.).

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 17 (3τρ., 7ρ.), Σερμαντίνι 4, Ντάνστον 18 (6ρ.),  Περπέρογλου, Σλούκας 4, Κόλινς 2, Σίμονς, Μάντζαρης 4, Κατσίβελης 2, Λοτζέσκι

Αναλυτικά τα στατιστικά της Μπαρτσελόνα:

  Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού:

Τα highlights της αναμέτρησης

 


Highlights: FC Barcelona-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball

Η κατάσταση στον όμιλο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι στην έκτη θέση του ομίλου και για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά και ως τρίτος στο γκρουπ, θα πρέπει να κερδίσει και τα τέσσερα επόμενα ματς. "Κλειδί" το "διπλό" στην έδρα της Μάλαγα. Η κατάταξη και οι εναπομείναντες αγωνιστικές.
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του στο TOP-16 της Euroleague, χάνοντας και από την Μπαρτσελόνα μέσα στην Βαρκελώνη. Πλέον, ύστερα από δέκα αγωνιστικές στο γκρουπ, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην έκτη θέση του ομίλου τους και για να περάσουν στην επόμενη φάση, και μάλιστα ως τρίτοι στο γκρουπ (υπό προϋποθέσεις), θα πρέπει να κερδίσουν και τα τέσσερα επόμενα ματς.
 
Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ουραγό στον όμιλο Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (21/3), ενώ στη συνέχεια θα δώσει κομβικό και κρίσιμο ματς κόντρα στην Μάλαγα στην Ισπανία. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς αν οι Πειραιώτες το κερδίσουν θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα τόσο για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όσο και για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο γκρουπ. Ακολούθως, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές (4/4), ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν στο Φάληρο τον Παναθηναϊκό, μία αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει το μέλλον των δύο ελληνικών ομάδων στην διοργάνωση.

Ύστερα από δέκα αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην έκτη (!) θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και 6 ήττες. Πρώτη είναι η Μπαρτσελόνα (10-0) που έχει σχεδόν καπαρώσει την κορυφή στο γκρουπ, δεύτερη είναι η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (7-3) που δείχνει φαβορί για να "σφραγίσει" την συγκεκριμένη θέση, ενώ στην τρίτη θέση ισοβαθμούν τρεις ομάδες με 5 νίκες και 5 ήττες, όπως οι Παναθηναϊκός, Μάλαγα και Φενέρμπαχτσε.

Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς αν κερδίσουν και τα εναπομείναντα τέσσερα ματς (κατά πάσα πιθανότητα) θα περάσουν ως τρίτοι στην επόμενη φάση. Αυτό δεν θα συμβεί μοναχά αν η Φενέρ κερδίσει όλα τα επόμενα ματς. Αν τα καταφέρει θα βγει τρίτη και οι ερυθρόλευκοι τέταρτοι, εφόσον κερδίσουν και εκείνοι με την σειρά τους όλα τα επόμενα ματς.

Η βαθμολογία στον όμιλο



Η (επόμενη) 11η αγωνιστική
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός - Λαμποράλ Κούτσα
Ουνικάχα Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές

Η 12η αγωνιστική
Εφές - Λαμποράλ Κούτσα
Ουνικάχα Μάλαγα - Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Η 13η αγωνιστική
Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα
Παναθηναϊκός - Μάλαγα
Λαμποράλ Κούτσα- Φενέρμπαχτσε
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Η 14η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα - Λαμποράλ Κούτσα
Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ουνικάχα Μάλαγα - Αρμάνι Μιλάνο

Μπαρτζώκας: "Μόνο νίκες στα επόμενα ματς"

Ο Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός για να περάσει θα πρέπει να κερδίσει και τα τέσσερα επόμενα ματς, στάθηκε στις απουσίες των Σπανούλη-Πρίντεζη, αλλά και στην ενέργεια που έβγαλε η Μπαρτσελόνα στο τέλος.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός για να περάσει στα προημιτελικά θα πρέπει να κερδίσει και τα τέσσερα επόμενα ματς. Στάθηκε στις απουσίες των Σπανούλη-Πρίντεζη, τόνισε πως η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη για να πάρει το ματς, ενώ σχολίασε πως η ενέργεια που έβγαλε στο τέλος η Μπαρτσελόνα έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς.
Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε αρχικά τα εξής: "Εμείς προσπαθήσαμε για 40 λεπτά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια αμυντικά, είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση, δημιουργήσαμε σωστές προϋποθέσεις για καλά σουτ, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη που χρειάζεται ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο.  
Στην ουσία η Μπαρτσελόνα πήρε το ματς με το βάθος στον πάγκο της. Εμείς είχαμε βασικές απουσίες καθώς έλειπαν οι Σπανούλης και Πρίντεζης. Θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια που έβγαλε η Μπαρτσελόνα στο τέλος και σε όλο το ματς γενικότερο και εμείς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε ως το τέλος. 

Τώρα έχουμε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο TOP-16, θέλουμε τη νίκη σε όλα, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα και καλή συνέχεια".

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης, ο 48χρονος τεχνικός απάντησε πως "το ιατρικό τιμ λέει πως και οι δύο, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι".

Για τη βράβευση του Ναβάρο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε πως "ο Ναβάρο είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει το σεβασμό όλων στην Ευρώπη για όσα έχει καταφέρει σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Η διάρκεια στο κορυφαίο επίπεδο είναι αυτή που τον κάνει ξεχωριστό,  το σημερινό είναι ακόμη ένας μικρός τίτλος για εκείνον. Έχει τα συγχαρητήρια από όλους μας".

Για το εάν η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε πως "σύμφωνα με τα αποτελέσματα ναι, έχει όλους τους παίκτες υγιείς και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της σεζόν. Στην αρχή δεν είχε Όλεσον και Λόρμπεκ, αλλά πλέον είναι όλοι μαζί. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, στην Ευρωλίγκα, όμως, παίζουν πολλές συγκυρίες ρόλο. Έτσι σημασία έχει πως θα εμφανιστεί στο Final Four καθώς από τη στιγμή που έχει το πλεονέκτημα στα play off και δύσκολα χάνει εντός έδρας, θα παίξει ρόλο πως θα εμφανιστεί στο Final Four". 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου