ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σκότωσαν επόπτη στο ξύλο

Σκότωσαν επόπτη στο ξύλο

12/03/2014
 
 Την τελευταία του πνοή άφησε βοηθός διαιτητή στην Γκάνα, μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας.

Σκότωσαν επόπτη στο ξύλο!
Υπέκυψε στα τραύματά του βοηθός διαιτητή μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας του γκανέζικου πρωταθλήματος.

Ο Κβαμ Αντό Κιέι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς στο ματς των Γκολντ Σταρς κόντρα στη Νάα Τζόε Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή, όμως λίγες μέρες αργότερα κατέρρευσε σε τοπικό νοσοκομείο.

«Ο αδερφός μου μας είπε για το περιστατικό μετά το ματς. Έλεγε αστεία για έναν τύπο που του έδωσε ένα χαστούκι και άλλους που προσπάθησαν να του επιτεθούν, όμως την Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο αδελφός μου κάνει εμετό με αίμα και ότι έχει καταρρεύσει», ανέφερε ο Κβέκου Άντο Κιέι, αδερφός του θύματος.

Όσον αφορά την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γκάνας εξέδωσε ανακοίνωση στον οποία αναφέρει «Οι γιατροί δεν έχουν εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του. Πρόκειται για έναν απ’ τους πιο ανερχόμενους διαιτητές της ομοσπονδίας μας και τον σέβονταν όλοι στο περιβάλλον του χώρου».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της γκανέζικης ομοσπονδίας τόνισε πως θα γίνει ενδελεχής έρευνα για να αποδειχτούν όσα έγιναν: «Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Ένωσης, ώστε να αποφασιστεί τι ενέργειες θα γίνουν από δω και πέρα, όσο η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. »


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου