ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μαρκάνο και Σαβιόλα περιμένει ο Μίτσελ

Μαρκάνο και Σαβιόλα περιμένει ο Μίτσελ

11/03/2014
 
 Την ετοιμότητα των Μαρκάνο και Σαβιόλα περιμένει να διαπιστώσει εν όψει Μαν. Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ. Οι τρεις επιλογές για την επίθεση και τα μειονεκτήματά τους. Κερδίζει πόντους ο Φουστέρ.

Αυτοί που περιμένει…
«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλισέ, αλλά η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση του Ολυμπιακού δεν… ισχύει. Κι αυτό γιατί όσο κι αν οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έστω κι αν το Σάββατο αναμένεται να κατακτήσουν και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, το ματς με τον Πανθρακικό είναι δεύτερο στη λίστα προτεραιοτήτων τους, όταν την επόμενη Τετάρτη υπάρχει το ματς της χρονιάς.

Κακά τα ψέματα, λοιπόν, όλοι ασχολούνται ήδη με τη Μαν. Γιουνάιτεντ και τη ρεβάνς του 2-0 στις 19 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ». Δεν είναι, δα, και κάθε μέρα που υπάρχει τέτοια χρυσή ευκαιρία πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League απέναντι σε ένα μεγαθήριο της Ευρώπης…

Ο Μίτσελ μετά το χθεσινό ρεπό υποδέχεται σήμερα τους παίκτες του στο Ρέντη έχοντας το βλέμμα κυρίως στον επαναληπτικό της Αγγλίας. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των Ιβάν Μαρκάνο και Χαβιέρ Σαβιόλα. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από μυϊκούς τραυματισμούς, ο μεν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο δε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά αισθάνονται πολύ καλύτερα και χθες παρά το ρεπό της ομάδας πήγαν στου Ρέντη για θεραπεία. Αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό μέχρι την Τετάρτη και πιθανώς να χρησιμοποιηθούν για κάποιο διάστημα, σαν τεστ, στο ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Πρόθεση του Μίτσελ είναι να διατηρήσει το δίδυμο Μανωλά-Μαρκάνο που πέτυχε απόλυτα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά περιμένει να δει την κατάσταση του Ισπανού. Διαφορετικά θα παίξει εκεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όσο για τον Σαβιόλα, υπάρχει μεγαλύτερη ανησυχία λόγω της μεγαλύτερης σε διάρκεια αποχής του από τη δράση. Ελλείψει του Μάικλ Ολαϊτάν (που παίρνει εξιτήριο μέχρι την Πέμπτη αλλά είναι μάλλον απίθανο να είναι έστω και στην αποστολή για το Μάντσεστερ), ο Αργεντινός φορ θα ήταν πολύτιμος αν βρισκόταν σε καλή φόρμα. Για την ώρα, ωστόσο, ο Μίτσελ δείχνει να εξετάζει τρεις λύσεις για τη θέση του φορ, χωρίς καμία να τον καλύπτει απόλυτα. Ο μεν Σαβιόλα είναι, όπως είπαμε, εκτός για καιρό, ο Νέλσον Βαλντές δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό και δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στην Τούμπα, ενώ ο Τζόελ Κάμπελ που χρησιμοποιήθηκε σαν σέντερ φορ δεν είναι αυτή η φυσική του θέση και παίζοντας εκεί αποδυναμώνεται ο Ολυμπιακός στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Αυτός που φαίνεται να κερδίζει συνεχώς πόντους για τη ρεβάνς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Φουστέρ. Μετά από μία σειρά μέτριων εμφανίσεων ο Ισπανός μέσος ανεβαίνει διαρκώς και δεν είναι καθόλου απίθανο να βρίσκεται στην ενδεκάδα του «Ολντ Τράφορντ», αφού η ομάδα χρειάζεται τα τρεξίματα και το πάθος του, όπως φυσικά και την ικανότητά του στο γκολ, κάτι που έχει πετύχει πολλάκις και σε ευρωπαϊκά ματς εκτός έδρας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου