ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Σημερα η κατακτηση για το 41ο πρωτάθλημα (pics+video)

Σημερα η κατακτηση για το 41ο πρωτάθλημα (pics+video)

09/03/2014

 Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, όμως σήμερα οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Με… άλλη ομάδα για το 41ο!
 
Δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 41ο της ιστορίας του έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την προηγούμενη Κυριακή οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο να τελειώσουν την υπόθεση «τίτλος», κάτι που μπορεί να πετύχουν απόψε μέσα στην Τούμπα.

Εάν η ομάδα του Μίτσελ νικήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά», τότε κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες πάει στο +22! Υπάρχει, όμως, και το σενάριο που θέλει τους «ερυθρολεύκους» να παίρνουν το πρωτάθλημα και με ισοπαλία.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Εάν ο Ατρόμητος δεν νικήσει τον Πανιώνιο σήμερα το μεσημέρι, τότε στον Ολυμπιακό κάνει και η ισοπαλία μέσα στην Τούμπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός εν όψει του προσεχούς επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» αποφάσισε να φρεσκάρει την ενδεκάδα, χωρίς όμως να χαλάσει η συνοχή της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Σάμαρης, με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ στα δύο άκρα. Ο Ιμπαγάσα θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μασάντο, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Τόρες και Βαλντές. Εκτός έμειναν οι Χολέμπας, Μανιάτης και Τσόρι, όπως επίσης και οι τραυματίες Σιόβας, Μαρκάνο και Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν.

Προϊστορία

Ολυμπιακός έχει μαζέψει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Τούμπα: 28 νίκες, 14 ισοπαλίες και 13 ήττες. Μόνο από το 2000 και μετά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 7 νίκες εκεί.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

25/11/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 (88' Αθανασιάδης - 27' Τζεμπούρ)
05/02/12 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2 (5' Αμπντούν, 18' Μιραλάς)
13/03/11 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 (45' Kουτσιανικούλης, 71' (πεν) Βιτόλο - 12' Τζιμπούρ)
20/09/09 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 (10΄ Βιερίνια - 41΄ Ντιόγο, 90΄ Α.Παπαδόπουλος)
08/03/09 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

Aποθεωτικη υποδοχη στον Θρυλο

Αποθεωτικής υποδοχής από μικρά παιδιά έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (8/3) ενόψει του αγώνα της Κυριακής (9/3, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η απ



Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανέτοιμοι για να πάρουν τη νίκη με την οποία θα κατακτήσουν και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.


Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν την αποστολή, παιδιά απο τοπικές σχολές των "ερυθρολεύκων". Μάλιστα έδωσαν και μια ανθοδέσμη στον Μίτσελ.


Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αστέρια της πρώτης ομάδας, να τους σφίξουν το χέρι και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, για το σύλλογο που λατρεύουν.


Δείτε και το βίντεο... 


Χωρίς Μαντούρο με Ολυμπιακό

Ο Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην οποία δεν είναι ο Μαντούρο
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Μαντούρο.
Ο Ολλανδός δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή.
Aπό εκεί και πέρα, στη «μάχη» θα ριχτούν και οι Μίροσλαβ Στοχ, Κώστας Κατσουράνης, ενώ στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ επιστρέφει και ο Μιγκέλ Βίτορ έπειτα απο μεγάλη απουσία του απο την δράση.
Δείτε ποιοι είναι στην αποστολή για το αποψινο ντέρμπι:

Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς,


Ο καιρος στο γηπεδο της Τούμπας


Ο Κάκος στην Τούμπα

Ο Αναστάσιος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/3, 19:30) στην Τούμπα.

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League, έγιναν γνωστοί την Πέμπτη (6/3).

Το ματς θα διαιτητεύσει ο Αναστάσιος Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας) με πρώτο βοηθό τον Κωνσταντίνο Ποντίκη (ΕΠΣ Πρέβεζας) και δεύτερο τον Νικόλαο Καραϊσαρΐδη (ΕΠΣ Πιερίας).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών) και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Δράμας).

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου