ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Θρασσος Σαβιδη:12 εκατ. ευρώ ή τίποτα...

 Θρασσος  Σαβιδη:12 εκατ. ευρώ ή τίποτα...

11/03/2014

Kαλα παμε...δεν φτανει που χρωσταει το καφενειο του στο Ελληνικο Δημοσιο και σε παικτες  τα συμβολαια τους, δεν φτανει που εχει ασυλια και ατιμωρησια...μας κανει και τον μαγκα απο πανω και εκβιαζει την Ελληνικη Κυβερνηση λεγοντας ..12 εκατ. ευρώ ή τίποτα...αμα θελετε...αλλιως δεν παιρνετε μια..εδω ο κοσμος καιγεται και εχει την πεινα του και την δυστυχια του και αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να κλεισουν καποιες τρυπες και ο Σαβιδης μας λεει αυτα ειναι και αμα θελετε...
Το θρασσος εχει και ορια κυριε Σαβιδη...προκαλεις με τα λεγομενα σου και τα κοτοπουλα που κυβερνανε καθονται και σε κοιτανε...επρεπε να ημουν εγω Πρωθυπουργος και θα σε ειχα μπουζουριασει στην ψειρου και εσενα αλλα και ολους τους ομοιους σου, που εφαγαν , ηπιαν και δεν πληρωσαν...Γι ατον φτωχο κοσμακη εχει προσαυξησεις αλλα για τον μπαοκ και τον Σαβιδη οχι ε?


ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

 Θρασσος  Σαβιδη:12 εκατ. ευρώ ή τίποτα...

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, πιθανότατα για επαφές σχετικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ.
Σαφέστατο μήνυμα και τελεσίγραφο από τον Ιβάν Σαββίδη στην κυβέρνηση. «Ζεστά» και… ντούκου 12 εκατ. ευρώ ή τίποτα, ήταν η πρόταση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τα χρέη της ΠΑΕ.

Τελεσίγραφο από Ιβάν Σαββίδη!
Τη δέσμευση πως είναι σε θέση να καταβάλει ακόμη και αύριο (όπως χαρακτηριστικά είπε) 12.000.000 ευρώ για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά», με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας βρέθηκε στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή.

Εκεί ανέπτυξε τις θέσεις του αναφορικά με το χρέος της ΠΑΕ προς το δημόσιο και ουσιαστικά έστειλε τελεσίγραφο τονίζοντας πως αν το ελληνικό δημόσιο πει «όχι» στην πρότασή του, η εναλλακτική λύση είναι να μην πάρει ούτε ένα ευρώ!

Παράλληλα, παρουσίασε το σχέδιο του για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος θα επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 ευρώ στα επόμενα 3-5 χρόνια, ενώ θα δημιουργηθούν και πολλές θέσεις εργασίας.
Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το σχέδιό του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα…

Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και να μην κάνετε τίποτα; Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία - πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εμείς, 14 μήνες συζητάμε ποιος πρέπει να μας δώσει τη γη, ποιος πρέπει να μας πουλήσει τη γη, πως πρέπει να το βάλουμε νομικά. Υπάρχουν χιλιάδες δομές, στις οποίες πρέπει να πάμε και να τους παρακαλέσουμε να δεχτούν τις επενδύσεις. Εμένα, μου φαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να ψηφίσει ένα νόμο του "ενός παραθύρου" έτσι ώστε εγώ, σαν επενδυτής, να πάω σε μια πόρτα, ένα παράθυρο και να τους ρωτήσω: Δέχεστε αυτό το πρότζεκτ; Το θέλετε το πρότζεκτ αυτό; Και μου απαντάνε, είτε ναι, είτε όχι και αν ναι, πρέπει να μου δώσουν ένα πακέτο με τα έγγραφα, έτοιμα, έτσι ώστε εγώ, την επόμενη μέρα να έχω δυνατότητα να ξεκινήσω τη χρηματοδότηση».

Για την πρόταση σχετικά με τους ανασφάλιστους παλινοστούντες:

«Προτείνω συμψηφισμό των εσόδων που έχει το κράτος από την ΣΕΚΑΠ με το κονδύλι που απαιτείται για συνταξιοδότηση ανασφάλιστων παλινοστούντων και εκφράζω τη δυσφορία μου για απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έχει μπλοκάρει την επένδυσή στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Μια επιχείρηση η οποία είναι σκοτωμένη, πεθαμένη σε τέσσερις μήνες της δραστηριότητάς μας έχει φορολογικά έσοδα στον προϋπολογισμό της χώρας περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια συνολικά. Ακριβώς αυτά τα νέα εισοδήματα του προϋπολογισμού πρέπει να πάνε για τη στήριξη των παλιννοστούντων. Έχω κουραστεί και μερικές φορές με επισκέπτεται η σκέψη να γυρίσω και να τα παρατήσω όλα και να φύγω. Τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για το Παλιούρι Χαλκιδικής τον κέρδισα επτά μήνες πριν και το ύψος του προϋπολογισμού της επένδυσης είναι 14 εκατ. ευρώ και εγώ, τους ρωτάω: Πείτε μου, πού να φέρω τα χρήματα; Κανένας δεν ξέρει να μου απαντήσει. Ακόμα συζητάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου