ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Στέλνουν Μπερτάνς στον Ολυμπιακό

Στέλνουν Μπερτάνς στον Ολυμπιακό

28/06/2014
 
 Ενδιαφέρον για τον Λετονό φόργουορντ, Νταβίς Μπερτάνς της Παρτιζάν έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα «Novosti».

Στέλνουν Μπερτάνς στον Ολυμπιακό
Για τον 22χρονο Νταβίς Μπερτάνς που αγωνίστηκε φέτος με την Παρτιζάν ενδιαφέρεται η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η έγκυρη σερβική εφημερίδα «Novosti». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης που έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως σμολ και πάουερ φόργουορντ, αγωνίστηκε τη τελευταία διετία στην ομάδα του Βελιγραδίου σε τέσσερις αγώνες του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς στην αρχή της σεζόν χειρουργήθηκε στο γόνατο (χιαστό).

Σε αυτά τα ματς ήταν καταπληκτικός, αφού είχε μέσο όρο 12,5 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και ποσοστά ευστοχίας κοντά στο 45% σε δίποντα και τρίποντα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας, ενώ το 2011 είχε επιλεχθεί στο νο42 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Ιντιάνα Πέισερς. Πριν μερικές μέρες, στέφθηκε πρωταθλητής Σερβίας, στο οποίο είχε 10,3 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και μία ασίστ μέσο όρο σε 22,3 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπερτάνς, έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν, αλλά σε αυτό υπάρχει buy out 200 χιλιάδων ευρώ, ποσό που δεν είναι αποτρεπτικό αν όντως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Στο παιχνίδι για τον παίκτη σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους, είναι και η Γαλατάσαραϊ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου