ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στα ερυθρόλευκα ο Λαφαγιέτ-«Βλέπει» Μπονσού ο Ολυμπιακός

Στα ερυθρόλευκα ο Λαφαγιέτ-«Βλέπει» Μπονσού ο Ολυμπιακός

23/06/2014
 
 Παίκτης του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Κυριακής είναι ο Όλιβερ Λαφαγιέτ. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 30χρονο γκαρντ, που υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στα ερυθρόλευκα ο Λαφαγιέτ!
Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 30χρονος γκαρντ, που αγωνιζόταν στη Βαλένθια, είχε δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ΚΑΕ και απέμεναν λεπτομέρειες για το οριστικό «deal».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Όλιβερ Λαφαγιέτ για τα επόμενα δύο χρόνια».

Στο Eurocup, ο Λαφαγιέτ είχε 8,9 πόντους (43,1% 2π. και 37,7% 3π.), 4,2 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ, 1,4 κλέψιμο και 2,1 λάθη σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας είχε 7,9 π., 4,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ.
Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να… δέσει γρήγορα με την ομάδα, καθώς διαθέτει αρκετή εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαλγκίρις, Αναντολού Εφές, Πρόκομ, Μακάμπι Ασχόντ και Παρτίζαν.

«Βλέπει» Μπονσού ο Ολυμπιακός

Ο Λαφαγιέτ έκανε τη μεταγραφική… αρχή στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» στρέφεται για ενίσχυση στη θέση «5», με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού να είναι πολύ ψηλά στη λίστα!

«Βλέπει» Μπονσού ο Ολυμπιακός!
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, αφού μετά την ανακοίνωση του Όλιβερ Λαφαγιέτ, οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για την απόκτηση ψηλού! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τις σίγουρες αποχωρήσεις των Σέντρικ Σίμονς και Μίρζα Μπέγκιτς, αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπράιαν Ντάνστον στη frontline και αυτός που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του, είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού!

Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα του Πειραιά, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι και πλέον είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για έναν ψηλό (2,06μ.) που είναι αρκετά αλτικός, με γρήγορα πόδια και με έφεση στο ριμπάουντ,στοιχεία που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 30χρονος διεθνής είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,4 κλεψ. και 0,3 κοψ., ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,4 κλ. και 0,4 κοψ.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού είχε γίνει πιο… γνωστός στο «ερυθρόλευκο» κοινό, μετά το επεισόδιο που είχε με τους Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι τον περασμένο Οκτώβρη.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου