ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Άγνοια στον Ολυμπιακό για Σίμονς

Άγνοια στον Ολυμπιακό για Σίμονς

Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέντρικ Σίμονς, όμως στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δηλώνουν άγνοια για το θέμα, καθώς δεν υπάρχει πρόταση για τον παίκτη.

Άγνοια στον Ολυμπιακό για Σίμονς
Το πρωί του Σαββάτου, η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε μία σειρά μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν και μέσα σε αυτές, ήταν και ο Σέντρικ Σίμονς του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνίστηκε φέτος χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» όμως, δεν είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν βάσει του συμβολαίου που υπέγραψαν πέρυσι μαζί του (1+1) το δικαίωμα να του ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως μέχρι να αποφασίσουν και να ανακοινώσουν το τι μέλει γενέσθαι, ο παίκτης έπρεπε να περιμένει. Στην ΚΑΕ δηλώνουν άγνοια αφού δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον παίκτη και δε μπορούσαν να κατανοήσουν πως η Τραμπζονσπόρ τον ανακοίνωσε κιόλας!

Εφόσον αποδειχθεί πως ο παίκτης έχει υπογράψει, ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να κινηθεί εναντίον του παίκτη και της ομάδας, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου