ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κανένα θέμα Γιαννούλη, Λάζαρου και Βύντρα

Κανένα θέμα Γιαννούλη, Λάζαρου και Βύντρα

28/06/2014
 
 Καμία από τις περιπτώσεις των Κώστα Γιαννούλη, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ή Λουκά Βύντρα δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό. Στασιμότητα στα μεταγραφικά, σε φουλ ρυθμούς οι ανανεώσεις των διαρκείας.

Κανένα θέμα Γιαννούλη, Λάζαρου και Βύντρα
Τριπλή διάψευση από τον Ολυμπιακό! Οι Κώστας Γιαννούλης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Λουκάς Βύντρα ακούστηκαν αρκετά το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Πειραιά, με τους «ερυθρόλευκους» να προβαίνουν σε διάψευση όλων των δημοσιευμάτων που αναφέρουν τους τρεις συγκεκριμένους, ή άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Γενικά, η Παρασκευή (27/6) ήταν μία… στάσιμη μέρα για τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς δεν προέκυψε καμία εξέλιξη.

Από ‘κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν και την παραχώρηση του Ανδρέα Τάτου στον Ατρόμητο με πώληση και όχι με τη μορφή δανεισμού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου στην ΠΑΕ Ατρόμητος».

Τέλος, στην ομάδα του Πειραιά επικρατεί ενθουσιασμός με την τρομερή ανταπόκριση των φιλάθλων, καθώς με γοργούς ρυθμούς και σαφώς ικανοποιητικούς, συνεχίζεται η ανανέωση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2014/15. Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους πως το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λειτουργήσει το Σάββατο (28/6) από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι μπορούν να προβούν στην ανανέωση του Εισιτηρίου Διαρκείας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 17:00».

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των οργανωμένων, με την τιμή να είναι όπως και πέρυσι, δηλαδή στα 195 ευρώ + 50 ευρώ που είναι η ανανέωση μέλος στον Ερασιτέχνη. Οι κάρτες θα διατίθενται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα , από το γήπεδο Καραϊσκάκη και δεν θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Παλιά και νέα μέλη μπορούν από την πρώτη μέρα να τα προμηθεύονται δηλώνοντας απλά σε ποιον σύνδεσμο ανήκουν. Η αγορά του μπορεί να γίνει με την χρήση πιστωτικής κάρτας , σε άτοκες δόσεις και όσον αφορά το διαρκείας αλλά και σε ότι αφορά την ανανέωση του μέλους στον ερασιτέχνη, η διάθεσή τους θα συνεχίζεται μέχρι την εξάντλησή τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου