ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα σε Μήτρογλου και Μπεσίκτας

Δεν υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα σε Μήτρογλου και Μπεσίκτας

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο που θέλει τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται κοντά στην Μπεσίκτας.
Το Σάββατο οι Τούρκοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο προσύμφωνο του ποδοσφαιριστή με τον γειτονικό σύλλογο, έχοντας μάλιστα μέσα και συγκεκριμένα ποσά.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Έλληνα επιθετικό (sportsconnection) διαψεύδει τα όσα γράφονται, χωρίς ωστόσο να αρνείται το ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας, και ξεκαθαρίζει πως η αποχώρηση του Μήτρογλου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.


"Ο Κώστας δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στο τέλος της διοργάνωσης θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει τι θα κάνει", αναφέρουν χαρακτηριστικά από την εταιρεία και συνεχίζουν:

"Υπάρχει συμβόλαιο με την Φούλαμ, που τον υπολογίζει ως βασικό την επόμενη περίοδο, οπότε θα ήταν παράνομη μία ενέργεια ενός προσύμφωνου από την πλευρά μας, κάτι το οποίο φυσικά και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση".

Για τον Μήτρογλου υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, οπότε οι εξελίξεις θα έρθουν με το τέλος των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τέλος να θυμίσουμε πως στην Φούλαμ θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τα περιθώρια πώλησης του ποδοσφαιριστή και μετά του δανεισμού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου