ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός, φτιαγμένος από νωρίς

Ολυμπιακός, φτιαγμένος από νωρίς

24/06/2014
 
 Λιγοστές κινήσεις απέμειναν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου. Γκαρντ (Ντιλέινι ή άλλος) και πιθανώς φόργουορντ και τεσσάρι οι εκκρεμότητες.

Ολυμπιακός, φτιαγμένος από… νωρίς
Ο Ολυμπιακός κινήθηκε ταχύτατα και ήδη έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφές που τον ανεβάζουν επίπεδο σε σχέση με πέρσι, καθώς μετά τον Όλιβερ Λαφαγέτ ανακοίνωσε και τον Ποπς Μενσά Μπονσού.


Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν το λιγότερο άλλη μία και το πολύ τέσσερις κινήσεις ακόμη για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Βασική εκκρεμότητα είναι η απόκτηση ενός ξένου γκαρντ, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να είναι ο βασικός στόχος. Εφόσον ο Αμερικανός γκαρντ δεν καταλήξει στο ΝΒΑ (δεν έχει πολλές πιθανότητες να βρει καλό συμβόλαιο και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής), θα παραμείνει στην Ευρώπη και η προοπτική του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιδιώξουν οι Πειραιώτες να τον κλείσουν από τώρα με κάποιο NBA-outμ, δηλαδή με όρο που θα του επιτρέπει μέχρι κάποια ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι να φύγει εφόσον βρει πρόταση που τον καλύπτει στις ΗΠΑ. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, όπως των Τζαμόν Λούκας και Ρίκι Χίκμαν, που αποχωρούν από Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από εκεί κι έπειτα, η περιφέρεια είναι «κλεισμένη», εκτός κι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για την επέκταση του συμβολαίου του και προκύψει καλή πρόταση από το εξωτερικό, οπότε και θα αναζητηθεί αντικαταστάτης του.

Ερωτηματικά υπάρχουν ακόμη με τις θέσεις «3» και «4». Ο Μάικ Μπράμος είναι πάντα στα υπόψη για την πρώτη θέση, αλλά δεν υπάρχει πρόταση στον παίκτη, ενώ παρότι οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Μπρεντ Πέτγουεϊ, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αν βρεθεί κάτι καλύτερο να γίνει κίνηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου