ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Και Νιάνγκ και Ζινιάκ

Και Νιάνγκ και Ζινιάκ

Ως το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν άλλες δυο μεταγραφές στον Ολυμπιακό, με τους Νιάνγκ, Ζινιάκ, Ντουρμάζ να είναι στην κορυφή της λίστας των μη Μουντιαλικών ποδοσφαιριστών.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να κοιτάει προς τη Βραζιλία, να περιμένει το αποψινό φινάλε των ομίλων για Μουντιαλικούς παίκτες, έχει όμως στη λίστα του και ποδοσφαιριστές εκτός... διοργάνωσης, με σειρά προτεραιότητας τον Μ' Μπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν, τον  Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ και τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ.



H Gazzetta dello Sport  έγραψε πως: «Ο Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ, ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό του στη Μονπελιέ, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιντσάγκι,  θεωρείται ότι θα μετακινηθεί στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κάμπελ, ο οποίος επιστρέφει στην Άρσεναλ, κι ο Ολυμπιακός θα τον ήθελε ως δανεικό". Στον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι ο υπαριθμόν ένας στόχος.


Για τον Ζινιάκ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς η Μαρσέιγ τον πουλά και ο παίκτης έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γάλλο φορ που την περασμένη χρονιά πέτυχε 16 γκολ στο Σαμπιονά, με τον Καρεμπέ να έχει προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

Ο Ολυμπιακός, όπως γράψαμε και νωρίτερα ενδιαφέρεται και για τον Τζίμυ Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ, τον 25άχρονο Σουηδό εξτρέμ, αν οι Τούρκοι ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Θα πάρει τους δύο από τους τρεις, ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις, ενώ περιμένει και την απάντηση του Κασάμι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου