ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Περιμένοντας τον Ντιλέινι…

Περιμένοντας τον Ντιλέινι…

27/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του Ντιλέινι, έχοντας θέσει χρονικό περιθώριο… αναμονής του Αμερικανού γκαρντ. Οι άλλες λύσεις που εξετάζουν στη ΚΑΕ και οι ενδείξεις... παραμονής του Μάντζαρη.

Περιμένοντας τον Ντιλέινι…
Μετά τις δύο πρώτες μεταγραφές των Λαφαγιέτ και Μενσά Μπονσού, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει τη προσοχή του στην προσθήκη ενός ακόμα ξένου που θα κλείσει τις θέσεις των περιφερειακών. Εδώ και καιρό, έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για διετές συμβόλαιο στον Μάλκολμ Ντιλέινι που έμεινε ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου και βρίσκεται στις ΗΠΑ για διακοπές. Ο 25χρονος γκαρντ που διέπρεψε φέτος με τους βαυαρούς, έχει δώσει προφορικά τη συγκατάθεσή του στην ΚΑΕ, με την υποσημείωση πως θέλει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.


Αυτή του η θέληση, καθυστερεί αρκετά την υπόθεση, αφού αν επιμείνει δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις να υπάρξουν στα τέλη Ιουλίου. Είναι διατεθειμένος να τον περιμένει ο Ολυμπιακός; Προφανώς και όχι, αφού σε μία τέτοια περίπτωση ενδέχεται να χαθούν άλλες καλές περιπτώσεις παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», πιέζουν διακριτικά τον Ντιλέινι να αποφασίσει… Πειραιά, δεν σκοπεύουν για την ώρα να τον υπογράψουν βάζοντας οψιόν για το ΝΒΑ φέτος και εκεί «κολλάει» η υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα τον περιμένουν για λίγες ημέρες ακόμα και αν...δεν, θα ενεργοποιήσουν τις άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζουν.

Μία από αυτές, είναι ο Κάρλον Μπράουν της Χάποελ Τελ Αβίβ, που διέπρεψε φέτος στο Ισραήλ. Σκόραρε κατά μέσο όρο 20 πόντους, μοίραζε πέντε ασίστ και μάζευε ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ πρόκειται για έναν δυναμικό (1.96) γκαρντ που οργανώνει, εκτελεί και είναι δυνατός στο drive. Τα άλλα ονόματα που φέρεται να εξετάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι αυτά του Τζαμόν Γκόρντον και Ρίκι Χίκμαν που έμειναν ελεύθεροι από Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, αλλά δεν συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία που αναζητά ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Όταν τελειώσει και το θέμα του γκαρντ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πλέον δύο-τρεις κινήσεις για να ολοκληρώσουν το ρόστερ, αφού θα μένει να ξεκαθαριστεί το αν θα αποκτηθεί αντί-Πέτγουεϊ (το πιθανότερο) καθώς και ένας-δύο συμπληρωματικοί Έλληνες παίκτες.

Κεφάλαιο ανανεώσεις

Από εκεί και έπειτα και παρά τις αρχικές ενδείξεις για το αντίθετο, η εβδομάδα κυλάει χωρίς εξελίξεις στο θέμα των πρόωρων ανανεώσεων των συμβολαίων των Μάντζαρη, Πρίντεζη και Σλούκα. Για τον πρώτο που θεωρητικά ήταν το πιο δύσκολο ζήτημα, υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αισιοδοξία πως πλέον οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά απ’ ότι στην αρχή. Σε αυτό το ενδεχόμενο, τα... χέρια του Γιώργου Μπάρτζώκα θα λυθούν ακόμα περισσότερο, αφού δεν θα είναι επιτακτικό να προστεθεί στο ρόστερ παίκτης μόνο οργανωτής, αλλά θα ταιριάζουν και περιπτώσεις τύπου Κάρλον Μπράουν. Όσο για τους άλλους δύο, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη επαφή, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι όποιες συζητήσεις ενδέχεται να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

* Σε διάψευση των πληροφοριών που τον ήθελαν να έκανε διερευνητική κρούση για τον Γιώργο Μπόγρη, προχώρησε ο Ολυμπιακός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου