ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

05/10/2010

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»! 
Χαμηλά κρατάει τους τόνους ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ύστερα από τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των Πειραιωτών, όμως θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα δρόμος για να δει αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο.

Ο 46χρονος είχε συζήτηση με τους συνεργάτες του, με τους οποίους είπαν τα εξής: «Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, επειδή παίξαμε αυτή την μπάλα σε ένα ματς, με τον Αστέρα. Εμείς δεν μπορούμε να βρεθούμε με κλειστά μάτια. Στην Μπαρτσελόνα αυτό γίνεται! Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Και είχαμε πει αμέσως κιόλας μετά τον αγώνα με τον Αστέρα ότι θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Πάλι καλά που είχαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ματς εκείνου. Κομμάτια με καλή πίεση, με καλή κυκλοφορία και με παραγωγή ευκαιριών. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα, αναλογικά φυσικά με το επίπεδο της κάθε Λίγκας και του κάθε ρόστερ. Αυτό το ποδόσφαιρο μας αρέσει και αυτό ζητάμε. Αλλά θέλουμε τον χρόνο μας. Δουλεύουμε, όμως, σκληρά πάνω σε αυτό».
Η διακοπή του πρωταθλήματος - λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων - δίνει τη δυνατότητα στον Βαλβέρδε να δουλέψει με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του και να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο «Τσινγκούρι» περιμένει να «ανεβούν» κάποιοι ποδοσφαιριστές για να τους χρησιμοποιήσει στα επόμενα ματς, όταν κρίνει πως έρθει η ώρα τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Δεν βιάζονται για τον Μιραλάς
Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να κάνει τις συζητήσεις για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς, έχοντας περιθώριο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. «Δεν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσουμε τώρα στην αγορά του, αφού έχουμε το περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Κέβιν, όπως και απ' όλους τους παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουν να αποδίδουν καλά και να βοηθούν την ομάδα», ειπώθηκε από τη διοίκηση. Το πιθανότερο είναι οι Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού, ενώ ταυτόχρονα θα κάνουν μία νέα επαφή με τον μάνατζέρ του.
Δεν βιάζεται η ΠΑΕ για Μιραλάς
  Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προτίθεται να έρθουν σε επαφή με τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ύστερα από το νέο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη. Κυρίως, όμως, για τον διεθνή αμυντικό, γιατί είναι ο μόνος από τους παίκτες που έχουν αξία για μεταπώλησή του, ωστόσο δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του.
Παράπονα Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη
  Το γεγονός ότι οι συζητήσεις της διοίκησης της ΑΕΚ με τους ατζέντηδες του Σκόκο δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία και φαίνεται να υπάρχει ακόμη απόσταση στο οικονομικό τροφοδότησε εκ νέου τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Αργεντινό, αν και κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από τον Πειραιά.
Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Χέρμαν Βερμιούλεν για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις ακαδημίες και μια νέα συνεργασία του συλλόγου μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου