ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Απολογήθηκαν ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

07/10/2010

Απολογήθηκαν ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Με τον δικηγόρο Βασίλη Γκαγκάτση και με επιστολή υπομνήματος έγινε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη σχετικά με το πέναλτι που έδωσε ο Δαλούκας στους «πράσινους».

Ο κύριος Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού έγιναν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και ισχυρίστηκε ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ κρίνονται μόνο από τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Όσον αφορά την κατηγορία περί δημιουργίας αποστροφής στο φίλαθλο κοινό με τις δηλώσεις αυτές, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε πως τα εισιτήρια στους αγώνες της Σούπερ Λίγκα ήταν αυξημένα μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τελειώνοντας  αναφορικά με τη δήλωση του κύριου  Μαρινάκη περί «εγκλήματος κατά της Ελλάδας» παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να γίνει.

Στην απολογία του για τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έδωσε το παρών ως μάρτυρας, για τις δηλώσεις του  εναντίον του διαιτητή Σταθόπουλου στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα  στον Ηρακλή, ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε πως από τη στιγμή που η ΚΕΔ τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον διαιτητή αυτό τότε είχαν βάση οι δηλώσεις του κύριου Μώραλη.

Σε απολογία κλήθηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος των «κιτρινόμαυρων»,  Χάρης Γρηγορίου. «Ο κ. Αδαμίδης είχε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Τη δυσφήμιση και την απαξίωση του επαγγέλματος την έκανε ο κ. Κουκουλάκης που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι», τόνισε αρχικά ο κύριος Γρηγορίου.

Για την δήλωση του προέδρου της Ένωσης πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει, ανέφερε: «… ήταν μια μεταφορική φράση και αναπαριστά την αγωνία του κ. Αδαμίδη».


Εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για την διαιτησία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλο το περασμένο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου