ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε"

"Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε"
8/10/2010
Ο ΜΟΪΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και του Ολυμπιακού μίλησε το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μόϊσες Ουρτάδο, στην εφημερίδα Goal: «Δυστυχώς, υπάρχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και αυτό που με απασχολεί πάνω απ' όλα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να το ξεπεράσω, να επανέλθω στο 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να μπορέσω να βοηθήσω ξανά την ομάδα.
Ο Βαλβέρδε μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και είμαι υποχρεωμένος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και φυσικά επιθυμία μου είναι να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Πήρα την απόφαση για τη μεταγραφή έχοντας στο μυαλό μου να κάνουμε καλύτερο τον Ολυμπιακό και πρωταγωνιστή όπου και αν αγωνίζεται. Στην Εσπανιόλ οι απαιτήσεις που υπήρχαν ήταν διαφορετικές. Ξέρω πάντως σε ποιο σύλλογο ήρθα και τι απαιτήσεις υπάρχουν».
Ουρτάδο στάθηκε και στον Γιάννη Φετφατζίδη: «Πρέπει να τον προσέξουν. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Γνώμη μου είναι ότι θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Το σημαντικό για αυτόν είναι ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και ο σύλλογος πρέπει να τον έχει από κοντά. Να τον βοηθήσει να εξελιχθεί».Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και για τους στόχους: «Η ομάδα δεν έχει φθάσει στο επίπεδο που μπορεί. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά και μέσα από την σκληρή δουλειά. Πρέπει όμως όλοι να έχουμε υπομονή, δεν φτιάχνεται μία ομάδα από την μία ημέρα στην άλλη. Έχουμε κάνει, πάντως, και καλές εμφανίσεις σε αυτά τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό είναι όμως να φτιάξουμε ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, που δεν θα σκέφτεται να ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός ή όχι. Μια ομάδα που δεν θα την επηρεάζει να παίζει εντός ή εκτός έδρας. Μια ομάδα που θα μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής. Αν πετύχουμε αυτά που είπα και τα συνδυάσουμε με θέαμα θα είναι το ιδανικό. Ορισμένες φορές, όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Θα βρούμε αντιπάλους που παίζουν με οκτώ και εννέα παίκτες στην περιοχή τους για να περιορίσουν και να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους γιατί παίζουν για τον Ολυμπιακό. Για μένα είναι μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα να έχει σωστή αμυντική λειτουργία. Αν καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το ματς. Νομίζω λοιπόν, ότι αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο μάλιστα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί ένα γκολ. Γι αυτό η εκτίμηση μου είναι πως είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, να γνωρίζει ο ένας τον άλλον καλά. Αν υπάρχει αυτό το στοιχείο τότε βγαίνει ωφελημένη η ομάδα. Το κλίμα είναι καλό και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου