ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα σε Μόρα!

Μήνυμα σε Μόρα! 

06/10/2010

Μήνυμα σε Μόρα!
Ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Γαύρος»! Ο διεθνής στόπερ της Μπολόνια έχει ενημερωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και έχει λάβει το μήνυμα να «μην κάνει τίποτα, πριν μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας».
Όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Από την πλευρά του, ο «Ιταλός» παρουσιάζεται θετικός απέναντι στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του Μόρα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να τον ενημερώσουν, αφού από τον Ιανουάριο ο παίκτης έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί και να κλείσει σε άλλη ομάδα για το επόμενο καλοκαίρι.
Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος παίκτης δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της Μπολόνια, η οποία τον «τιμωρεί» επειδή δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Πάντως, την περσινή σεζόν έπαιξε σε 20 ματς, στα περισσότερα ως βασικός.

«Μάρκο, σε υπολογίζω»

Τετ α τετ είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Μάρκο Πάντελιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός είχε αφήσει στον πάγκο τον 32χρονο επιθετικό, ο οποίος δεν έπαιξε καθόλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου
.

Ο «Τσινγκούρι» τού εξήγησε πως τον υπολογίζει για τη συνέχεια, ενώ του είπε πως τον άφησε εκτός επειδή ήθελε ένα διαφορετικό στυλ φορ το Σάββατο και γι' αυτό έβαλε τον Μιραλάς. Από την πλευρά του, ο Σέρβος παρουσιάστηκε αποφασισμένος να δουλέψει για να είναι έτοιμος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή του.

Εν τω μεταξύ, ο Βαλβέρδε δεν ήθελε να γίνει κάποιο φιλικό με άλλη ομάδα αυτή την περίοδο, θα γίνει όμως ένα ματς προπόνησης με την ομάδα Νέων αύριο το απόγευμα αντί για προπόνηση. πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε και χθες ο Μοϊσές Ουρτάδο και το ιατρικό τιμ εκτιμά ότι στο τέλος της εβδομάδας θα μπορεί να έχει μία πιο ασφαλή εικόνα, με την πίστη ότι η βελτίωση θα συνεχιστεί.



Η διοίκηση διέψευσε (για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα) την πληροφορία που ανέφερε πως ο σύλλογος προτίθεται να ανανεώσει τα συμβόλαια του Βασίλη Τοροσίδη και του Αβραάμ Παπαδόπουλο.
 Παράλληλα, οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι επίκειται κατασκοπευτική αποστολή των Κοβάσεβιτς και Νινιάδη για τα ματς των εθνικών ομάδων.

















  Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει η υγειονομική επιτροπή της Λίγκας, προκειμένου να εκδώσει τη διαπιστωτική πράξη, ότι ο Γκαλέτι δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, ώστε στη συνέχεια να οριστεί δικάσιμος για την καταγγελία της σύμβασής του από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου