ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καίει τον ΠΑΟΚ το αστυνομικό δελτίο


Καίει τον ΠΑΟΚ το αστυνομικό δελτίο

Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο στην Θεσσαλονίκη σχετικά με τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη. Συνολικά η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανέφερε πως συνελήφθησαν 17 άτομα από ηλικίας 17 έως 33 σε βάρος των οποίων έχουν καταγραφει δικογραφίες.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο: «Την 23.40 ώρα, στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Τρικάλων, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, 14 οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι συμμετέχοντας σε πολυπληθή ομάδα, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο της Τούμπας, έθεσαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, προκάλεσαν φθορές (θραύση υαλοπινάκων) στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και προέβησαν σε εκτόξευση διαφόρων αντικειμένων κατά των διατεταγμένων σε υπηρεσία αστυνομικών δυνάμεων.

Νωρίτερα, συνελήφθη ένας 19χρονος ημεδαπός, οπαδός της ίδιας ομάδας, ο οποίος άναψε και εκτόξευσε μια κροτίδα, η οποία εξερράγη. Ο συλληφθείς συμμετείχε σε ομάδα φιλάθλων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου και εκτοξεύοντας διάφορα αντικείμενα, επιτέθηκαν κατά των παρατεταγμένων αστυνομικών δυνάμεων.

Την 23.30 ώρα, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, ηλικίας 17 και 21 ετών, οι οποίοι νωρίτερα, με τη βοήθεια έτερων ατόμων, προκάλεσαν υλικές ζημιές σε φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο σε ερυθρό σηματοδότη, στη συμβολή των οδών Λ. Καραμανλή και Γρηγορίου Ε'. Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις (3) αστυνομικοί και ένας ιδιώτης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου